Υπογράφηκε η βελτίωση υποδομών των κλειστών Γυμναστηρίων Σιδηροκάστρου και Κ. Πορροϊων

Ως Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή με αντικείμενο θέματα υποβοήθησης δράσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Α’ και Β’ βαθμού) στην ανάπτυξη των βασικών υποδομών της χώρας επισκέφθηκα σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών όπου μεταξύ άλλων είχα την ευκαιρία να είμαι παρόν στην ολοκλήρωση μιας προσπάθειας μας για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σιντικής της ΠΕ Σερρών.

Σήμερα  λοιπόν  υπογράφθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Σ.Πέτσας η ένταξη του έργου  «Βελτίωση υποδομών Κλειστών Γυμναστηρίων Σιδηροκάστρου και Κάτω Ποροΐων» του Δήμου Σιντικής συνολικού  προϋπολογισμού 600.000,00 €.

Με το παρόν έργο θα γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα (ΔΑΚ) του Σιδηροκάστρου και των Κάτω Ποροϊων σύμφωνα με την μελέτη που συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δημου την οποία και προΐσταμαι ως Διευθυντής.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η «τροφή» μου στη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου καριέρα και ήταν σήμερα μια  ιδιαίτερη μέρα ακολουθώντας την ολοκλήρωση ακόμα μιας μελέτης για την κατασκευή αθλητικού κέντρου Αγκίστρου ?

Γιάννης Χατζόπουλος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *