1ος ο «Πλάτων» στο Πανελλήνιο Ομαδικό Εφήβων Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο

Γράφει Ιστορία η νεανική ομάδα των Σερρών κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο!! Είναι μια επιτυχία για το Σερραϊκό Μπάντμιντον,
σε ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα του αθλήματός που είναι προϊόν του τεράστιου ταλέντου των παιδιών, και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στην Σχολή Μπάνμιντον του Πλάτων Σερρών!

Μία πρωτιά που την άξιζαν τα παιδιά διότι έπαιξαν με απίστευτη συγκέντρωση στις δύσκολες στιγμές προσαρμόζοντας κάθε φορά την τακτική τους απέναντι στον αντίπαλο! Στην πρώτη φάση πέρασαν το Δημοκρίτειο Κομοτηνής με 5-2 και το Ρούπελ Σιδηροκάστρου με 6-1.

Στον ημιτελικό εναντίον του Δια Σιδηροκάστρου το σκορ έκανε κάποιες αλλαγές αλλά στο τέλος έγραψε 5-2 υπέρ του Πλάτων Σερρών. Ήταν η ώρα του τελικού εναντίον του άξιου ανταγωνιστή μας την ομάδα από τον Πύργο.

«Οι αθλητές μας δεν ήθελαν να αφήσουν με τίποτε το μομέντουμ και ξεκίνησαν με ένα 3-0 ( 2 απλά αγοριών , 1 απλό κοριτσιών ) , πήγαμε στο 3-1 (2ο απλό κοριτσιών) και ακολούθησε το θρίλερ για γερά νεύρα το διπλό κοριτσιών που το κερδίσαμε δύσκολα με 2-1 και έτσι γράφτηκε το τελικό σκορ η νίκη και ο τίτλος για την ομάδα μας. Αξίζουν Συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδος του Πλάτων Σερρών που δούλεψαν πολύ για να έρθει αυτός ο τίτλος στο ξεκίνημα της χρονιάς.» αναφέρει η ανακοίνωση του Πλάτων Σερρών.

Στη Φωτογραφία το κύπελλο στα χέρια της μικρότερης αθλήτριάς μας Ευαγγελίας Κουτσούρη από αριστερά: Σωτηρίου Ματίνα , Καντζόγλου Μαρία-Μυροφόρα ,Δημητριάδου Χριστίνα , Κουτσούρη Ε., Ρακιτζής Βασίλης, Κουτσούρης Ευθύμιος , Ζαγγελίδης Παύλος , Κιοσσές Ραφαήλ , Στάμος Βασίλειος , Καντζόγλου Αλέξανδρος
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *