3ο Τουρνουά ΑΓΣΣ Ρούπελ

 Ομαλά διεξήχθησαν οι αγώνες για το 3ο τουρνουά Βόλει του ΑΓΣΣ Ρούπελ στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. Το τουρνουά είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες και οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν δεκάδες. Οι κατηγορίες των νεαρών αθλητριών που αγωνίστηκαν ήταν δύο(2) , 8-12 ετών για βόλει 3Χ3 και 13-16 ετών για βόλει κανονικό 6Χ6, αλλά συμμετοχή είχαν, χωρίς ανταγωνισμό, και τα πολύ μικρά παιδιά μας 6-7 ετών.

   Στην κατηγορία 13-16 ετών παιχνίδι 6Χ6 νικήτρια ήταν η Άρτεμις Σερρών με 2ο τον ΑΟ Σερρών και τρίτες ήταν 2 ομάδες η Γαία Δράμας και η δική μας ομάδα του Ρούπελ.

   Το δύσκολο εγχείρημα της διαχείρισης 215 παιδιών-αθλητών –από 5 ομάδες- είχε επιτυχία.

   Οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν αρκετοί και το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές, πιστεύουμε ότι τους ικανοποίησε.

   Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στο Τουρνουά του Μαΐου 2019, με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών και ομάδων, που όμως πρέπει να έχει διάρκεια 2 ημερών.

   Τις μεγάλες μας Ευχαριστίες στις ομάδες που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους- ΑΟΣ, Ελπίδα, Άρτεμις, Γαία Δράμας-, αλλά και στα παιδιά της δικής μας ομάδας «Ρούπελ»

   Ακόμη ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που είναι στις Ακαδημίες ΑΓΣΣ Ρούπελ για την πάσης φύσεως βοήθεια που μας προσέφεραν, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε και αυτό το Τουρνουά.

                                                      Ηλίας Κούρτογλου

                                                     Υπεύθυνος των Ακαδημιών

                                                      ΑΓΣΣ Ρούπελ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *