Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του χρόνου από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου το πρωί της Κυριακής 17 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας. Σιδηροκαστρινοί κάθε ηλικίας άνδρες, γυναίκες, νέες και νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έσπευσαν να δώσουν αίμα για τον συνάνθρωπο που το ‘χει ανάγκη.

Πρόκειται, για την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί ο Φ.Ο.Σ.Σ. στην περιοχή του Σιδηροκάστρου και στην οποία συμμετείχε η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

«Δίνεις αίμα…χαρίζεις ζωή….ένα σύνθημα …τρόπος Ζωής!!!!. Αυτό απέδειξαν σήμερα οι 66 εθελοντές αιμοδότες που στην δύσκολη εποχή που ζούμε δεν πτοήθηκαν και έδωσαν τα παρόν δείχνοντας για μία ακόμη φορά έμπρακτα την αγάπη τους στον συνάνθρωπο!!! Ευχαριστούμε επίσης την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Σερρών για την άψογη και ασφαλή αιμοληψία που διενήργησε για μία ακόμη φορά!!! Επίσης ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου που άνοιξε την αγκαλιά της, παραχωρώντας το χώρο της Χριστιανικής Εστίας, στην εθελοντική αιμοδοσία!!! Πάντα δίπλα μας….σε κάθε μας προσπάθεια!!!! Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!!!!», σημειώνει στην ανακοίνωσή του, ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *