Απάντηση Σωτήρη Αβράμη στον Δήμαρχο

 Αξιότιμε κε Δήμαρχε

Σε απάντηση του σχολίου σας  που με αφορά,  σας  επισημαίνω,  με την καλύτερη διάθεση που θα μπορούσα να έχω στα γραφόμενά σας,   τα παρακάτω …….

 

 

 

 

 

 Τι είχε γράψει ο Δήμαρχος Σιντικής

 

Ο κ. Αβράμης

1. Από πότε σαν εξωθεσμικός  δημότης, είτε εγώ είτε οποιοσδήποτε άλλος δημότης, δεν έχει το δικαίωμα κρίσης ή κριτικής για τις πράξεις του δημοτικού συμβουλίου !

2. Το ποιος έκανε την ένσταση και τι πρότεινε ο κος Παναγιωτίδης είναι παντελώς αδιάφορο για την νομιμότητα της διαδικασίας,  όπως επίσης είναι αδιάφορο αλλά και  ολοφάνερο,  ότι άλλοτε κάτι  σας ενώνει  και άλλοτε κάτι σας  χωρίζει!  Είναι το “κάτι”   που οι δύο σας γνωρίζετε καλύτερα !!!

3.  Το πνεύμα της συναίνεσης που επικαλείστε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας μπορεί να ενταχθεί,  γεγονός που αποδεικνύεται  κάθε φορά στην λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και που προφανώς μόνο εσείς βλέπετε !  Και ναι ΠΟΤΕ δεν έχει γίνει στην ιστορία του δήμου να υποτιμάται σε τέτοιο βαθμό ο θεσμός !

4. Μεμφτήκατε  τον κο  Λούγγο , όπως άλλωστε είναι προσφιλής σας συνήθεια να μέμφεστε και να ειρωνεύεστε  τα μέλη του ΔΣ της αντιπολίτευσης,  για άγνοια νόμου,  επειδή πρότεινε άτομο για πρόεδρο του ΔΣ της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ  ενώ  είναι αρμοδιότητα του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕ.  Όμως εσείς, εδώ στην ανάρτησή σας, για να δικαιολογήσετε την δήθεν συναίνεση επικαλείστε ότι ψηφίστηκε άτομο ως αντιπρόεδρος από το δημοτικό συμβούλιο!!!  Πότε λοιπόν είχατε δίκαιο !!!

5. Έκανα λέτε, αποκοπή της δικής σας φράσης ! Μα ποιανού φράση θα σχολίαζα …..  Μετά την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, για το ισχύον νομικό πλαίσιο της  διαδικασίας  εκλογής  και μετά από την επισήμανση της κας Φυταγκουρίδου για μη νόμιμη διαδικασία,  επειδή ΜΟΝΟ από την αντιπολίτευση ψηφίζεται  ο εκπρόσωπος της,  ΕΣΕΙΣ   προχωρήσατε και μάλιστα προτρέψατε τα μέλη σας σε ψήφιση και λήψη απόφασης !!! 

6. Εσείς στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,  ζητήσατε αναβολή του θέματος , για να ζητήσετε την γνώμη των νομικών συμβούλων επί της διαδικασίας εκλογής μελών ΔΣ της ανωνύμου ! Πάραυτα στην εν λόγω συνεδρίαση  τόσο ΕΣΕΙΣ, όσο ο εισηγητής του θέματος,  αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ακολουθήσατε ΛΑΘΟΣ διαδικασία και γι αυτό η ένσταση ακυρότητας έγινε δεκτή !

7. Ενώ λέτε ότι είναι λάθος μου η αποκοπή κομματιού της συζήτησης , εσείς ο ίδιος όχι απλά κάνετε αυτό που χαρακτηρίζετε λάθος αλλά επί πλέον αυτοκαρφώνεστε κι όλα !!!  Αναρτάτε μια παράγραφο  της απόφασης της Περιφέρειας προσπερνώντας όμως την φράση με την έντονη γραφή που “βγάζει μάτια “  είναι δε  η ουσιαστική αιτιολογία της απόρριψης  και όχι αυτό που εσείς επικαλείστε !  “ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ”  κε Δήμαρχε !!!

8. Επίσης όχι μόνο απομονώσατε  μία από τις είκοσι παραγράφους που αιτιολογούν  πλήρως την ακυρότητα της απόφασης,  αλλά και αυτήν ακόμα την  πετσοκόψατε  για να δικαιολογήσετε τους ανίσχυρους ισχυρισμούς σας  !  Στην συνέχεια λοιπόν της παραγράφου αυτής που αναρτήσατε  αναφέρονται τα παρακάτω …  “ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ “ ! Τις πταιει   κε δήμαρχε …  ο Παναγιωτίδης   μήπως !

Τέλος για τα περί αδίκων επιθέσεων κάντε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αυτοκριτική  σας ….

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *