Απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης : Η Αντιπτέριση δεν είναι άθλημα τοπικού χαρακτήρα

Oπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης :

 

” Με μεγάλη έκπληξη , αλλά και συνάμα χαρά, διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα του Τύπου , αλλά και πολλά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το γεγονός ότι δεν θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες στο Σιδηρόκαστρο.

Μας χαροποιεί που ο Δήμος τόσα χρόνια στάθηκε αρωγός στο Μπάντιμιντον και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχος Σιντικής και τον πρόεδρο  της ΑΠΟΔΡΑΣΙ  για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία.

Η Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης(ΕΟΦΣΑ) προσπάθεια σκληρά για τη διάδοση του αθλήματος με τα οσα προβλήματα αντιμετωπίζει  και δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς ότι το Σιδηρόκαστρο στάθηκε αρωγός στη διάδοση του αθλήματος.

Μέρα με τη μέρα, όμως το άθλημα μας ολοένα και μεγαλώνει . Δεχόμαστε συνεχώς αιτήματα για τη διεξαγωγή αγώνων σε όλη την Ελλάδα , απόρροια της σκληρής δουλειάς που κάναμε . Η Αντιπτέριση δεν είναι άθλημα τοπικού χαρακτήρα και η ΕΟΦΣΑ εχει ως σκοπό την διάδοση του αθλήματος.

Γι΄ αυτό τον λόγο το ΔΣ της ομοσπονδίας αποφάσισε να κάνει αγώνες σε διάφορα μέρη της χώρας , όπως είναι τα Χανιά , η Λιβαδειά , η Θάσος , η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Περιοχές που μας κατέθεσαν έναν  ολοκληρωμένο φάκελο για την ανάληψη των διοργανώσεων και θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο η Ομοσπονδία οσο κυρίως η ανάπτυξη του αθλήματος.

Λαμβάνουμε συνέχεια αιτήσεις για διεθνείς διοργανώσεις τις οποίες η ομοσπονδία εξετάζει προσεκτικά με γνωμοδοτούν στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του αθλήματος”.   

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *