Φωτορεπορτάζ απο την περιφορά της εικόνας της Αγίας Ζώνης από Kastrosintikis

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας της Αγίας Ζώνης, προεξάρχοντος των μητροπολιτών Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου , Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου και Ζίχνων  και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου.

 

Παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Μιχάλης Τζελέπης, οι δήμαρχοι Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης , εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής , δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Αμέσως μετά ο κόσμος ξεχύθηκε στις διάφορες ταβέρνες προκειμένου να απολαύσει την καλοκαιρινή  βραδιά με κρεατικά και ποτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή και Μιχάλης Τζελέπης, οι δήμαρχοι Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης , εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής , δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Αμέσως μετά ο κόσμος ξεχύθηκε στις διάφορες ταβέρνες προκειμένου να απολαύσει την καλοκαιρινή  βραδιά με κρεατικά και ποτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *