Δήμος Σιντικής: Στους τέσσερις καλύτερους Δήμους της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση από την Υπηρεσία Πολεοδομίας!

Υπηρεσία – πρότυπο αποτελεί η Υπηρεσία Δόμησης (ΥΔΟΜ) του Δήμου Σιντικής, η οποία συγκαταλέγεται στις τέσσερις καλύτερες υπηρεσίες της χώρας, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των δημοτών.

 

Τα εύσημα βασίζονται σε στοιχεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που υπάρχουν από τα τέλη Μαΐου, οπότε το σύστημα «e-Άδειες» του Τεχνικού Επιμελητηρίου αναβαθμίστηκε!

 

Για το διάστημα αυτό, η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σιντικής συγκαταλέγεται στις πιο γρήγορες, όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρη στην ταχύτατη λειτουργία του Δήμου και ειδικότερα στον κ.Σάββα Κοσμίδη, που παρότι εργάζεται μόνος του στην Υπηρεσία, εφάρμοσε το πλαίσιο λειτουργίας των υπηρεσιών, που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή του Φώτη Δομουχτσίδη με γνώμονα τον δημότη και την όσο το δυνατόν καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή του. Ο κ.Κοσμίδης κατάφερε με θέληση και αγάπη για αυτό που κάνει, αλλά και σεβασμό απέναντι στον δημότη να πετύχει τους στόχους! Στόχος του Δημάρχου είναι η πλήρης ψηφιοποίηση του Δήμου!

 

Με αφορμή τη λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης, ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε τα εξής:

 

«Μόνο ικανοποίηση μπορώ να νιώθω, που με βάση τα στοιχεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, συγκαταλέγουν την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σιντικής στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας!

 

Θέλω να συγχαρώ τον κ.Σάββα Κοσμίδη, που σεβόμενος τις προτροπές της Δημοτικής Αρχής, με ζήλο και αυταπάρνηση εργάζεται για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου ανάλογα, διότι για εμάς αυτό που προέχει είναι η τάχιστη εξυπηρέτηση των Δημοτών! Τα καλύτερα έρχονται! Προχωράμε!», κατέληξε ο κ.Δομουχτσίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *