Δήμος Σιντικής: Συνεχίζονται τα μαθήματα πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με την ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής

Με επιτυχία συνεχίζονται τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, που διοργανώνουν ο Δήμος Σιντικής και η ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής για όλους τους δημότες.

 

Μετά την Καστανούσα, τα σεμινάρια διοργανώθηκαν στο Χαρωπό και συγκεκριμένα την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

 

Στα σεμινάρια παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Αργυροπούλου, η οποία έχει τον συντονισμό της δράσης με τη συμπαράσταση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιάννη Τορουνίδη, ο Πρόεδρος Χαρωπού Θωμάς Μελαδίνης και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Επίσης, και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, τους οποίους ανέλαβαν τα μέλη της ΕΠΟΜΕΑ να ενημερώσουν για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Επόμενος σταθμός το Γόνιμο και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

Ο Δήμος Σιντικής και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ευχαριστούν για ακόμη μια φορά τη Διοίκηση και τα μέλη της ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής για την άψογη συνεργασία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *