Επιτυχής η παρουσίαση του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου στο 10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Ν. Σουλίου

Ο σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου, ο πιο δραστήριος σύλλογος στην περιοχή, εκτός από τη μοναδικότητα που τον διακρίνει σε ότι αφορά τις διοργανώσεις γλεντιών και χορών, γεγονός που προκύπτει από πραγματικές μαρτυρίες πάμπολλων συμπολιτών μας (παιδικό φεστιβάλ, γιορτή μητέρας, γλέντι έναρξης και λήξης κάθε χορευτικής χρονιάς, γιορτή γυναίκας, μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά & χορός στην πλατεία για όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και άλλες πολλές δράσεις, έχει επίσης να επιδείξει στο ενεργητικό του και εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χορευτικά του τμήματα ακόμη και εκτός της πόλης του Σιδηροκάστρου.

 

Έτσι λοιπόν, στη χθεσινή του εμφάνιση 24/7/2017, όπου ήταν προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Σουλίου, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια αλλά και σημαντικές επιβραβεύσεις τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες συλλόγους.

 

Ως πρόεδρος του συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου και εκ μέρους του Δ.Σ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Σουλίου για την πρόσκλησή τους να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις του 10ου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, και βεβαίως το χορευτικό μας τμήμα τόσο για την εξαιρετική του παρουσία όσο και για την άριστη απόδοση των βλάχικων χορών, καθώς και το χοροδιδάσκαλό μας κ. Αθανάσιο Κασελούρη για την εξαιρετική δουλειά του!

 

Για το Σύλλογο Βλάχων

Η πρόεδρος

Σύρμω Χαλίλη

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *