Φ. Δομουχτσίδης για αντιπολίτευση: «Παραβαίνουν τον ίδιο τους τον όρκο»

Σε δήλωση προχώρησε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης για τη μη συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Νιώθω βαθύτατα λυπημένος για την αποχή σύσσωμης της αντιπολίτευσης από τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, υπό τις οδηγίες των επικεφαλής των, δεν εισήλθαν στη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός αυτού, παραβαίνουν τον ίδιο τους τον όρκο, έχοντας δηλώσει ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου ότι θα εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους. Μία δυνατή αντιπολίτευση, με προτάσεις και σχέδιο, είναι εποικοδομητική για όλους.

Η Δημοτική Αρχή είναι κάθετα αντίθετη σε αυτές τις πρακτικές, που στην ουσία φιμώνουν την άλλη άποψη. Θα προχωρήσουμε για το καλό του Δήμου και των δημοτών με ή χωρίς την αντιπολίτευση. Τυχόν ευθύνες για την τρίτη συνεχή αδικαιολόγητη απουσία, θα ελεγχθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *