ΚΚΕ Σιδηροκάστρου : Να ανακατασκευαστεί η γέφυρα στα παλιά σφαγεία

Με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα στην μετακίνηση και την πρόσβαση των παραγωγών στα χωράφια και τις στάνες τους, εξαιτίας του γκρεμίσματος γέφυρας που υπήρχε στην περιοχή του παράδρομου επί της Ε.Ο. Σερρών- Βουλγαρίας, στο ύψος των παλιών σφαγείων,

η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Σιδηροκάστρου ανακοινώνει:

Η κομματική οργάνωση Σιδηροκάστρου του ΚΚΕ, από τη στιγμή που κατεδαφίστηκε η γέφυρα πριν δύο χρόνια, είχε πάρει πρωτοβουλίες με συλλογή υπογραφών και στήριξε πρωτοστατώντας σε όλες τις παραστάσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής τόσο στη Δημοτική Αρχή, όσο και στην Νομαρχία διεκδικώντας το αυτονόητο:

•           Να ανακατασκευαστεί η γέφυρα για να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια γρήγορα  χωρίς να ταλαιπωρούνται βάζοντας σε κίνδυνο τα κοπάδια τους.

Αυτό που εισέπραξαν ήταν αδιαφορία και άρνηση.

  «Παρεμβάσεις σε ποτάμια και ρέματα μπορεί να κάνει μόνο η Περιφέρεια. Για να ενωθεί ο αγροτικός δρόμος – παράδρομος, πρέπει πρώτα να έχει γίνει η μελέτη και να έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια», έλαβαν ως απάντηση και το πρόβλημα της μετακίνησης συνεχίζεται να υφίσταται έως και σήμερα.

Εμείς θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της Περιφέρειας με τη συνεργασία του Δήμου, να εκπονηθεί η μελέτη και να πραγματοποιηθεί άμεσα η ανακατασκευή της γέφυρας. Καλούμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες να συσπειρωθούν και να διεκδικήσουν την αποπεράτωσή της.

Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Σιδηροκάστρου.

Σιδηρόκαστρο, 5/6/2019

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *