Μαθήματα Beach volley

Το βόλει είναι ένα άθλημα το οποίο μπορεί να παίξει ο καθένας οπουδήποτε:

 

Σε κλειστά γυμναστήρια

Σε ανοιχτά γήπεδα

Στην παραλία

Μέσα στο νερό και γενικότερα σε…

…οποιονδήποτε χώρο ανοιχτό ή κλειστό φτάνει να υπάρχει μια ελαφριά μπάλα, γνώσεις βασικών τεχνικών του αθλήματος και φυσικά κέφι για παιχνίδι.

   Επίσης στα παιδιά αρέσουν οι δραστηριότητες με παιγνιώδη χαρακτήρα, συναγωνισμό, μπάλες και θέλουν να μαθαίνουν καινούργια πράγματα.

   Το καλοκαίρι τα παιδιά είναι απαλλαγμένα από το καθημερινό υποχρεωτικό ωράριο του σχολείου και των άλλων εξωσχολικών υποχρεώσεων. Έτσι αυτό το χρονικό διάστημα είναι περισσότερο δεκτικά να ανακαλύψουν καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν το παιχνίδι και την διασκέδαση, κυρίως όταν αυτά γίνονται μέσα στο νερό ή κοντά σε αυτό.

   Γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας υπέροχος χώρος σαν τις πισίνες Σιδηροκάστρου, όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα παραπάνω, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες που βασίζονται στο Βόλει, οι οποίες θα γίνονται: στην άμμο(του ειδικά διαμορφωμένου γηπέδου Beach volley), στον περιβάλλοντα χώρο των πισίνων Σιδηροκάστρου, αλλά και μέσα στο νερό. Οι προπονήσεις εκτός από ασκήσεις Βόλει θα περιλαμβάνουν παιχνίδια με μπάλες και άλλα πρωτότυπα όργανα γυμναστικής.

    Οι γενικότεροι στόχοι είναι: διασκέδαση, άθληση και φυσικά εξάσκηση στις βασικές δεξιότητες του Βόλει, πάντα με παιγνιώδη μορφή. 

    Τα μαθήματα θα αρχίσουν το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. και θα έχουν διάρκεια περίπου 2 μήνες. Απευθυνόμαστε σε παιδιά από 6 έως 15 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974.723.453 και 2323111459, ζητώντας τον Ηλία Κούρτογλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *