Με επιτυχία η αιμοδοσία του ΦΟΣΣ και τοπικών συλλόγων του Σιδηροκάστρου-Συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίμα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η εθελοντική αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Σιδηροκάστρου και των γύρω χωριών.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίμα από Σιδηροκαστρινούς κάθε ηλικίας που έσπευσαν και αφιέρωσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, με τους κατοίκους της περιοχής να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για να προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Κάθε καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και οι Σερραίοι τα τελευταία χρόνια σπεύδουν να δώσουν αίμα προκειμένου οι τράπεζες αίματος, τόσο των συλλόγων, όσο και του Γενικού Νοσοκομείου να γεμίσουν.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *