Μήνυμα του προέδρου του Συνδέσμου Ευελπίδων Μελενίκου και Αδελφότητας Γυναικών « Η Αρμονία» για τον 1ο Παλλατίδειο Ημιμαραθώνιο 2018

Στις 10/6/2018 και με πρωτοβουλία του Φυσιολατρικού Συλλόγου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη του Σιδηροκάστρου και κατ επέκταση στον Δήμο Σιντικής ο Παλλατίδειος Ημιμαραθώνιος και λέω ο Παλλατίδειος και όχι ο 1ος διότι θα έχει και συνέχεια. 

 

Ανάμεσα στους χορηγούς της εκδήλωσης ήταν και ο σύλλογος Ευελπιδων Μελενίκου και η Αδελφότητα Γυναικών η « Αρμονία» .

Ως πρόεδρος του Συλλόγου θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια την δική μου αλλά και όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου διότι για μια ακόμη φορά ο σύλλογος μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα όπως κάθε φορά κάνει εδώ και πολλά χρόνια δε4ιχνωντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό για τον οποίο έχει ιδρυθεί.

Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους εθελοντές , τους δρομείς που έλαβαν μέρος ανεξαρτήτου ηλικίας , διότι σημασία έχει η προσπάθεια . Επίσης να ευχαριστήσω τους δρομείς από διάφορες πόλεις που έλαβαν μέρος  και οι οποίοι είναι και οι πρεσβευτές της εκδήλωσης οι οποίοι και θα δώσουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από την διοργάνωση.

Τέλος θέλω να πως , όπως το Κάστρο των Χριστουγέννων , το Καρναβάλι, τα τελευταία χρόνια η αναβίωση της Μάχης του Ρούπελ έτσι και ο ημιμαραθώνιος θα πάρει την θέση που του αρμόζει στις διοργανώσεις του Δήμου μας, να γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους του Δήμου μας , αλλά και για επισκέπτες από την υπόλοιπη χώρα.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στην ονοματολογία του ημιμαραθώνιου «Παλλατίδειος» , δίνοντας το όνομα του μεγάλου Μελενίκιου ευεργέτη των γραμμάτων Αναστάσιου Παλλατίδη, ο,τι αυτό σημαίνει για τον σύλλογο μας και την τοπική κοινωνία και για την μαθητική κοινότητα.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους  και ειδικά στον κόσμο ο οποίος με την παρουσία του έδειξε ότι στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες . Και με το πανελλήνιο σύνθημα πως όταν θέλουμε : « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του ΣΕΜ

Αριστείδης Καρατζούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *