Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου : Επιτυχία σημείωσε και φέτος το γλέντι λήξης της χορευτικής χρονιάς!

 Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου, με αφορμή τη λήξη της φετινής χορευτικής χρονιάς που έλαβε χώρα την Παρασκευή 8/6/2018.

Για μια ακόμη φορά, τα 4 χορευτικά τμήματα, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν μαζί σε έναν κοινό κύκλο, χόρεψαν και διασκέδασαν αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε.

 

Ευχαριστούμε τους χορευτές και τις χορευτριές μας, έναν έναν προσωπικά για την αδιάλειπτη συμμετοχή και παρουσία τους τόσο στα μαθήματα χορού όσο και στα πολιτιστικά γεγονότα και εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει ο σύλλογος.

 

Επίσης, τα μέλη και όλους τους φίλους που πάντα είναι κοντά μας και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο!

 

Όλοι μαζί λοιπόν, το Διοικητικό Συμβούλιο, η πρόεδρος και ο χοροδιδάσκαλος σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουμε τη νέα χορευτική χρονιά,- αφού προηγούμενως φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, (όπως έγινε και τις δύο προηγούμενες χρονιές άλλωστε), την 3η Μεγάλη Μουσικοχορευτική Βραδιά την Τρίτη 26 του Ιούνη, με τον τίτλο ” ο σύλλογος βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες “. Να είστε όλοι καλά!

 

Φιλικά

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος

 

Σύρμω Χαλίλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *