Ο Δήμος Σιντικής παραλαμβάνει 220 νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης

Ξεκίνησε η παραλαβή μεταλλικών κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Σιντικής. Συνολικά θα παραληφθούν 100 κάδοι με πλαστικό καπάκι χωρητικότητας 1100 λίτρων, έπειτα από τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

 

Εν συνεχεία των παραπάνω, αναμένονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η προμήθεια άλλων 40 πλαστικών κάδων ανακύκλωσης και 80 επιπλέον πλαστικών κάδων που θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας και ανακύκλωσης των τοπικών κοινοτήτων.

 

Χρειάζεται να επισημανθεί ότι οι κάδοι που με την πάροδο του χρόνου έχουν υποστεί ζημιές από την πολυχρησία, αντικαθίστανται με καινούργιους προκειμένου να αποφευχθούν εστίες μολύνσεων και να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από τους δημότες.

 

Όσοι μεταλλικοί κάδοι παρατηρούνται με φθορές και αποδέχονται επιδιόρθωσης, η αρμόδια υπηρεσία πραγματοποιεί την αποκατάστασή τους, ενώ όσον αφορά τους φθαρμένους κάδους ανακύκλωσης, επιστρέφονται στην Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α) προκειμένου να αντικατασταθούν με καινούργιους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *