Ο Ilias Tsakiridis για την παραχώρηση της Λέσχης Αξιωματικών Σιδηροκάστρου

Θέμα μας λοιπόν η παραχώρηση της λέσχης Αξιωματικών στην Ι.Μ.Σιδηροκάστρου και από ότι φαίνεται θα είναι και το θέμα των ημερών.

Γεννώνται όμως κάποια εύλογα ερωτήματα.

1ον Ποιά υπηρεσία  την παραχωρεί Μεγάλη Πέμπτη και με παρέμβαση τίνος βουλευτή.

2ον Τι είδους συναλλαγή επετεύχθη;

3ον  Ηταν ενήμεροι οι τοπικοί άρχοντες, άσχετα με αυτά που ακούγονται;

Χρειάζονται δημόσιες απαντήσεις. Πρέπει το παρασκήνιο να βγεί στο προσκήνιο.

Προς ενημέρωση των κατοίκων του Σιδηροκάστρου και των φίλων του fb o χώρος αυτός διεκδικείται από το Δήμο εδώ και χρόνια.

Εγινε παραχώρηση της έκτασης στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και λογικά θα πρέπει να επιστρέψει στον φυσικό του ιδιοκτήτη για την αξιοποίηση του χώρου και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η τοπική αυτοδιοίκηση.

Εξ άλλου είναι γνωστή η έλλειψη αιθουσών για το κοινό από πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αλήθεια όμως γιατί το μοναστήρι Κυρίκου και Ιουλίτης με όλους αυτούς τους χώρους δεν μετατρέπεται σε εκκλησιαστικό Μουσείο ;

Ποιά είναι άραγε η θέση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου;Ποιά είναι η θέση των υποψήφιων δημάρχων στο θέμα που προέκυψε;

Εκτιμώ οτι είναι αναγκαία η εκδοση ενός ψηφίσματος από πλευράς Δ.Σ. που να καταδικάζει τέτοιες προεκλογικές τακτικές

 

 

 

Kiriakos Konstantinidis

Αγαπητοί φίλοι μιλήστε πιο ανοιχτά . Καλά είναι να αξιοποιηθούν τα κτίρια του Στρατού. Όχι το δώσαμε στο Μητροπολίτη και ρωτώ να το κάνει τι;

Εάν αξιοποιηθεί γιατί όχι . Εάν όμως όχι να δωθεί αμέσως σε δημοπρασία σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει εντός περιορισμένου χρόνου .

Συγνώμη για την παρέμβαση

 

 

 

Ilias Tsakiridis

 

Αυτό που με εντυπωσιάζει για την Λέσχη Αξιωματικών είναι 1ον ) ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής δεν πέρνουν θέση 2ον) Δεν με ενδιαφέρουν οι πρωτοβουλίες του μητροπολίτη αλλά οι αποφάσεις της πολιτείας που έχουν ονοματεπώνυμο. Χαρδαλιάς και από τους τοπικούς βουλευτές Καραμανλής και Χατζηβασιλείου.Τους υπόλοιπους δεν τους υπολογίζουν μιας και δύο βουλευτές θα εκπροσωπήσουν τη ΝΔ στο νομό Σερρών. Κοιτάξτε τις τελευταίες επαφές και τις εκφωνήσεις από άμβωνος και νομίζω ότι θα βγάλετε το ίδιο συμπέρασμα

 

 

Διονύσης Παντούσας

 

Ντουρντουβάκια …Εέε….. Ντουρντουβάκια …!!!!!

1905 Γαλλία δημεύετε όλη η περιουσία της Εκκλησίας και αποδίδετε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , ακόμη και τα κτίρια των εκκλησιών μεταρρύθμιση γνωστή και ως  laïcité (κοσμικότητα)!!!!

2023 Ελλάδα του κυβερνήτη Κυριάκου Μητσοτάκη για προεκλογικούς λόγους χαρίζετε περιουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις τοπικές Μητροπόλεις !!!!

Ρε καπετάν Φώτη , Ρε Αλέκο μήπως ονειρεύομαι και κάνω λάθος ??????

 

 

Panagiotis Kosmidis

Εχθές άκουσα και εγώ ότι ο Μακάριος έκανε τον παραλληλισμό τα Πάθη του Χριστού, με του Καραμανλή μετά το δυστύχημα των Τεμπών, και οτι είναι άδικο αυτό που βιώνει ο υπουργός και μπλα μπλα μπλα…..

Προφανώς παρακολουθούμε το “δούνε και λαβείν”…..

 

 

Anestis Akritidis

Φτάνει να βρεθεί κανείς σε μια σύναξη όπου υπάρχει ρασοφόρος, για να καταλάβει την παντοδυναμία της Εκκλησίας και των ιερωμένων της!!!!! Ο λόγος του παπά δεν επιδέχεται αντίρρηση, κύπτουν την κεφαλήν οι δουλόφρονες, θεωρούν πως αν αντιτεθούν τα βάζουν με τον Θεό τους, έχουν εντέλει ανάγκη ενός αδιαμφισβήτητου αφέντη… Εν Σιδηροκάστρω βεβαίως αυτή η στάση ζωής είναι υπερμεγέθης… Όσο για τους υποψήφιους δημάρχους, ε, μην περιμένετε και πολλά, είναι της συνομοταξίας “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” – τρεις έννοιες που πλάθουν κατά περίπτωση και πάντα στο μέτρο της ψηφοθηρίας, που είναι και ο μείζων λόγος πολιτικής ύπαρξής τους!!! Ή, για να το πούμε με τους στίχους του ποιητή: “Τι περίμενες από γλυκά εστιατορίου;”. Ή ακόμη με τα λόγια του Καρλ Μαρξ : ” Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού”…

Ο κύριος Κασάπης, δημοσιογράφος χωρίς εισαγωγικά (υπάρχουν ευτυχώς και τέτοιοι διάκονοι της Ενημέρωσης!!!!!), έκανε κίνηση ΜΑΤ και μάλιστα μπροστά σ’ ένα μουγγό ακροατήριο που δεχόταν αδιαμαρτύρητα την προπαγάνδα υπέρ του Καραμανλή, του υπουργού από τα Τέμπη…

Σε λίγες μέρες οι ρασοφόροι θα μοιράζουν και ψηφοδέλτια του εν λόγω υποψηφίου, μιας και δεν έκρυψαν ποτέ τα δεξιά ή ακροδεξιά φρονήματά τους!!!!

(ένα γκάλοπ στους κόλπους της Εκκλησίας θα έβγαζε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ή τον Κασιδιάρη… Διατί να το κρύπτουσιν άλλωστε;)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *