Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης για την εμπλοκή του ονόματος του στις διεκδικήσεις των αναδρομικών πρώην βουλευτών

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του :

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

τ. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : ” ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ  ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΡΩΗΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ “

 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων τα οποία εμφανίζουν το όνομα μου σχετικά με την αξίωση αναδρομικών αποζημιώσεων  έχω να δηλώσω τα εξής :

Για άλλη μία φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – αγνώστους» που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου συμπεριέλαβαν και το όνομα μου στις αναδρομικές αυξήσεις που διεκδικούν συνταξιούχοι πρώην βουλευτές .

 

Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν διευκρινίζω τα εξής :

 

•        Δεν διεκδικώ αναδρομικά , αυτό το είχα δηλώσει και όταν πάλι είχε ανακινηθεί το θέμα στο παρελθόν,  διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις  αξίες μου .

•        Δεν λαμβάνω Βουλευτική σύνταξη ώστε να ζητήσω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα  δεν είμαι συνταξιούχος Βουλευτής .

 

Τα ανακριβή αυτά δημοσιεύματα που έχουν γίνει και στο παρελθόν , ενώ  επανειλημμένως τα διέψευσα ως ανυπόστατα ,  παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν ανέντιμα την προσπάθεια τους να σπιλώσουν το όνομα μου . Σε όλους αυτούς δηλώνω πως και η ανοχή έχει τα όρια της .

 

Σέρρες , 23-10-2017

 

Με τιμή

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *