Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Άγκιστρο

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» φιλοξενεί τον Ορφέα Περίδη και την Λιζέτα Καλημέρη, σε μια συναυλία το Σάββατο 19 Αυγούστου, στον χώρο του βυζαντινού χαμάμ στις 10 το βράδυ. Την διοργάνωση έχει ο Λαογραφικός Όμιλος Αγκίστρου – Κοιν. Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση.

 

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

 

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές. Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

 

 

Σάββατο 19 Αυγούστου | Στα παλιά βυζαντινά χαμάμ του Αγκίστρου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 – Η συναυλία ξεκινά στις 22.00.

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες :

Άνθιμος Γεωργιάδης | info@agkistroaction.gr | 6980138846

 

Διοργάνωση : Λαογραφικός Όμιλος Άγκιστρου – Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση

www.agkistro.gr

www.facebook.com/agkistro

www.agkistroaction.gr

www.facebook.com/agkistroaction

 

Με την υποαστήριξη :

Novel Vox | Art events & Records

www.novelvox.com.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *