Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές του Δήμου Σιντικής έως τις 25/1

Λαμβάνοντας υπόψη το ΦΕΚ 89/Β/16-01-2021 και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για τον covid-19 οι λαϊκές αγορές του Δήμου Σιντικής για το χρονικό διάστημα από 18 έως 25 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν ως εξής:

• Για τις λαϊκές αγορές Πετριτσίου και Κερκίνης:

Θα συμμετάσχουν όλοι οι παραγωγοί πωλητές καθώς και όλοι οι επαγγελματίες πωλητές. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων.

 

• Για τη λαϊκή αγορά της Ροδοπόλεως:

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η υπάρχουσα λαϊκή αγορά της Ροδοπόλεως θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή των παραγωγών οι οποίοι κατέχουν ζυγό αριθμό στην άδειά τους καθώς και με τη συμμετοχή των μικροπωλητών οι οποίοι κατέχουν επίσης ζυγό αριθμό στην άδειά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση θα αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων

Η παράλληλη λαϊκή αγορά της Ροδοπόλεως η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κ.Α.Π.Η και από όπισθεν Posto έως οικία Κοσμίδη ,θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή των παραγωγών οι οποίοι κατέχουν μονό αριθμό στην άδειά τους καθώς και με τη συμμετοχή των μικροπωλητών οι οποίοι κατέχουν επίσης μονό αριθμό στην άδειά τους. Απαραίτητη προϋπόθεση θα αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων

 

• Για τη λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου:

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου η υπάρχουσα λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή των παραγωγών (από Αϊβαζίδης Αλέξανδρος έως Μαρτίνος Ανέστης) οι οποίοι θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους επί των οδών Φιλλίπου, Ομόνοιας και Ελευθ. Βενιζέλου ( μεριά των ΚΕΠ) και με τη συμμετοχή των μικροπωλητών ( από Ακριτίδου Μαρία εώς Ματζίρης Ηλίας) οι οποίοι θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους επί της οδού Ελευθ. Βενιζέλου ( μεριά ΑΒ Βασιλόπουλου) και επί της Ελευθ. Βενιζέλου και πέριξ του Δημαρχείου. Απαραίτητη προϋπόθεση θα αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων.

Η παράλληλη λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου η οποία θα πραγματοποιηθεί επί της Οδού Καρατάσου ( απέναντι από την πυροσβεστική) θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή των παραγωγών ( από Μουσμουλάς Ιωάννης έως Χατζημπαλάση Στέλλα) καθώς και με τη συμμετοχή των μικροπωλητών από Μελικίδης Ηρακλής έως Χρυσοπλαρίδης Δημήτριος) Απαραίτητη προϋπόθεση θα αποτελεί η εφαρμογή της μάσκας από όλους και η τήρηση της απόστασης των 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων.

 

Η επίβλεψη εφαρμογής των παραπάνω θα γίνει με μέριμνα των τοπικών Αντιδημάρχων της Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και των αρμόδιων υπαλλήλων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *