Σιδηρόκαστρο: Ζητούν από μαθητές να φέρουν μαζί τους από ένα μπουκάλι γεμάτο νερό γιατί πάγωσαν οι σωληνώσεις του δικτύου

Μπορεί στη Χαλάστρα ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου να ζήτησε από τους μαθητές να φέρουν μαζί τους κουβέρτες, στον δήμο Σιντικής και πιο συγκεκριμένα στο Σιδηρόκαστρο οι αρμόδιοι…το πήγαν ένα βήμα παραπάνω. Ζητούν από τους μαθητές να φέρνουν μαζί τους από ένα μπουκάλι γεμάτο νερό κι αυτό γιατί έχει παγώσει το δίκτυο παροχής νερού καθώς στις τουαλέτες οι σωληνώσεις είναι εξωτερικές. «Εξαιτίας της μεγάλης παγωνιάς που έχουμε έχει παγώσει το δίκτυο παροχής νερού στο σχολείο καθότι στις WC οι σωληνώσεις είναι εξωτερικές». Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη σε γονείς και κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου, φέροντας την υπογραφή του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Την ανακοίνωση δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις ο κύριος Ιωάννης Μηνάς, γονέας μαθητή.

Σύμφωνα, με τη διεύθυνση του σχολείου το ίδιο πρόβλημα υπάρχει κάθε χρόνο όπως σημειώνεται στην ίδια πάντα ανακοίνωση. «Ελπίζουμε φέτος που ο Δήμος θα κατασκευάσει τις εσωτερικές WC να μην έχουμε όπως κάθε χρόνο αυτό το πρόβλημα».

Η διεύθυνση της σχολικής μονάδας σημειώνει ότι ο δήμος Σιντικής έχει προμηθεύσει μερικές ποσότητες νερού αλλά επειδή όλη την εβδομάδα οι [προγνώσεις του καιρού δείχνουν ότι θα συνεχιστούν οι χαμηλές θερμοκρασίες «παρακαλώ, αν μπορείτε το πρωί όταν θα προσέρχονται οι μαθητές (εκτός από το προσωπικό μπουκάλι νερού) να φέρουν στο σχολείο και ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό (1,5 lt)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *