Προς Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου : κ. Μακάριε , κάντε την δική σας υπέρβαση !

Ο Μητροπολίτης Θεολόγος έκανε την δική του υπέρβαση. Ως συνετός και σώφρων  ποιμενάρχης κινήθηκε στο πλευρό της κοινωνίας. Οχι μόνο ανακάλεσε την διεκδίκηση του για το στρατόπεδο Παπαλουκά , αλλά  τάχθηκε και στο πλευρό του Δήμου  στην διεκδίκηση του.

Καλούμε τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο , να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει την δική του υπέρβαση, με σωφροσύνη και σύνεση, να ανακαλέσει την διεκδίκηση του και να σταθεί στο πλευρό του Δήμου.

Ενας ποιμενάρχης, ενας πραγματικός πνευματικός ηγέτης,  οφείλει  να ενώνει την κοινωνία και το ποίμνιο του. Μια τέτοια πράξη θα καταγράφει στα θετικά της ιστορίας του.

Η Λέσχη, η γη των Σιδηροκαστρινών, πρέπει να επιστρέψει,  εκει που ανήκει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκεί , απ όπου την πήραν πριν πολλά χρόνια. Είναι ο φυσικός της αποδέκτης.

Και να γίνει ενα πολιτιστικό κέντρο για ολους τους Συλλόγους και αίθουσα εκδηλώσεων , καθώς η πόλη στερείται τέτοιας αίθουσας.

Το ζήτημα είναι πάνω απο δημάρχους , παρατάξεις , κόμματα, πάνω απο εμας που βιολογικά θα φύγουμε. Εχει να κάνει, με την πόλη,  με τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές.

Κύριε Μακάριε, κάντε την δική σας υπέρβαση και σταθείτε στο πλευρό της κοινωνίας.  

Λεωνίδας Κασάπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *