Προχωράνε οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Σιντικής

Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς τα έργα οδοποιίας στον Δήμο Σιντικής. Συγκεκριμένα τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι της αναδόχου εταιρείας άρχισαν τις ασφαλτοστρώσεις από το Σιδηρόκαστρο προχωρώντας μέσα στον Απρίλιο την επίστρωση σε επικίνδυνους δρόμους και την επούλωση λακκουβών στην ευρύτερη περιοχή της Σιντικής.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αγγίζει τις 390.000€, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το έργο της «Βελτίωσης της οδικής ασφάλειας Ενδοδημοτικής Οδοποιίας» της τάξεως 600.000€ που προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης στην αναφορά του για την εξέλιξη των έργων οδοποιίας τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που βλέπουμε να προχωράει η διαδικασία των ασφαλτοστρώσεων στον τόπο μας. Δουλέψαμε με τις Υπηρεσίες μας μεθοδικά και με υπομονή. Τους ευχαριστώ που τα καταφέρνουμε και διατηρείται ένα ειλικρινές και αρεστό κλίμα αναμεταξύ των αιρετών και των εργαζομένων του Δήμου. Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε τις διεργασίες μας ώστε οι Δημότες της Σιντικής να υποδεχθούν έργα πνοής και ζωτικής σημασίας το αμέσως επόμενο διάστημα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *