Διαβάστε στους «ΨΙΘΥΡΟΥΣ της ΣΙΝΤΙΚΗΣ» Οκτώβριος 2018

* Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας. Όλγας Φυταγκουρίδου: «Έχουμε την ηθική και πολιτική υποχρέωση, να ανοίξουμε και να ακολουθήσουμε ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Δήμαρχο Σιντικής, παρουσίασε τους στόχους της Δημοτικής Παράταξης «Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντική».

* Εδώ και χρόνια γνωστές οι κινήσεις του καθηγητή ΤΕΙ Σερρών

στους περισσότερους φοιτητές. Βροχή οι καταγγελίες για «φακελάκι» και σεξουαλική παρενόχληση για να περάσουν το μάθημα!

* Με ικανοποίηση χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Υγείας ο Δ/ντης Κ.Υ. Ηράκλειας: Αποκαστάθηκε μια αδικία 18 χρόνων. «Το Κέντρο Υγείας της περιοχής μας είναι δυναμικό όπως του Σιδηροκάστρου και της Νιγρίτας».

* Προχειρότητα και ανευθυνότητα των διοικούντων η ένταξη του Π.Ι. Βυρώνειας στο Κ.Υ. Ηράκλειας διαπιστώνει ο Ηλίας Τσακιρίδης.

* ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤA ΕΤH 2016 – 2017. Σχολιασμός από τον αρχηγό της μείζονος Μειοψηφίας Νίκο Δεμερτζή.

*ΛΟΥΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ… Καμένη γη. Άρθρο του Σωτήρη Αβράμη.

* Από το 2014 οι τότε υπουργοί Οικονομικών και Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

αποφάσισαν την κατασκευή διοδίων και στο Στρυμονικό. Προσφυγή του  Περιφερειάρχη ΚΜ κατά της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

* Η αρχή της χρηστής και αδιάφθορης διοίκησης είναι για μένα Αδιαπραγμάτευτη. Επιστολή του δημοτικού συμβούλου Ηράκλειας Αναστάσιου Σβεντζίδη.

* Δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στο κέντρο του Σιδηροκάστρου.

SEREXPO 2018: Ανέβασε ψηλά τον πήχη.

* 10ο Φεστιβάλ «ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *