Σιδηρόκαστρο : Αντιδράσεις για την μεταφορά μέρους της λαϊκής αγοράς

 Διαμαρτυρία  μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο του Σιδηροκάστρου,  πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί  της  μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς.

Οι μικροπωλητές διαμαρτυρήθηκαν για την μετακίνηση τους στην περιοχή του ΚΤΕΛ στον παράλληλο δρόμο στον Κρουσοβίτη,  λόγω εργασιών που γίνονται την πλατεία του δημαρχείου και τους γύρω δρόμους.

Το σωματείο μικροπωλητών αντέδρασε έντονα ζητώντας  όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Στέλιος Τζέκος να μεταφερθεί ολη η λαϊκή  σε δύο σημεία στην πόλη που μπορούν να φιλοξενήσουν την λαϊκή.  Πρόκειται για την περιοχή στο δημοτικό γήπεδο και κοντά στις εγκαταστάσεις του πυροσβεστικού κλιμακίου.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε πως η εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου είναι να μετακινηθεί  μέρος της λαϊκής αγοράς στον δρόμο του Κρουσοβίτη και η εισήγηση αυτή θα γίνει σεβαστή από την δημοτική αρχή. Όπως είπε πρόκειται για περίπου 20 μικροπωλητές.
Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μικροπωλητών με το Τοπικό Συμβούλιο και τον αντιδήμαρχο Λεωνίδα Λεονάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *