Σιδηρόκαστρο : Απάντηση του συλλόγου καρναβαλιστών προς τον σύνδεσμο Ευελπίδων Μελενικων

Αγαπητέ πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ Ευελπίδων Μελενίκων θέλουμε να σας  διαβεβαιώσουμε σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου Καρναβαλιστών Σιδηροκάστρου ότι η παράλειψη της μη δημοσίευσης στις εφημερίδες “Ψίθυροι της Σιντικής” και “Θάρρος της Σιντικής” έγινε Εκ παραδρομής και σε καμία των περιπτώσεων σκόπιμα. Και πώς θα μπορούσε να γίνει σκόπιμα ; 

Ο σύλλογος μας για να ανταπεξέλθει στο Οικονομικό βάρος των καρναβαλικών εκδηλώσεων στηρίζεται πρώτα από όλα στους επαγγελματίες του Σιδηροκάστρου (συμπεριλαμβανομένων και των συλλόγων). Τα μέλη μας έχουν άριστες σχέσεις με όλους τους επαγγελματίες και φροντίζουμε κάθε φορά να δημοσιεύουμε τους πάντες. Κυρίως Γιατί πραγματικά αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για την προσφορά όλων, αλλά και για να πούμε ένα δημόσια ευχαριστώ !  Η χορηγία του Συνδεσμου Ευελπίδων Μελενικων ηταν πολύτιμη για μας και σας διαβεβαιώ εκ μέρους σύσσωμου του Δ.Σ του συλλόγου μας ότι καμία πρόθεση δεν υπήρχε και στη μη δημοσιοποίηση της. Εξ ου και η ευχαριστήρια επιστολή που σας έχουμε στείλει ιδιοχείρως και μας έχει επιστραφή. Δυστυχώς όμως συνέβη και σας ζητάμε συγνώμη. Κοίταμε πολλές φορές μην ξεχάσουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και μας ξεφεύγουν τα μεγάλα.

Στο επόμενο φύλλο των παραπάνω εφημερίδων θα σταλεί προς δημοσίευση ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον σύνδεσμό σας. Πρέπει όμως και εσείς να σκεφτείτε το βάρος της όλης εκδήλωσης και να μην μας κρίνεται τόσο αυστηρά. Μιας εκδήλωσης που πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού μας και συγκαταλέγεται στις μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις της Βόρειας Ελλάδος. Μιας εκδήλωσης που κάνει γνωστό Το Σιδηρόκαστρο πανελλαδικά και εμείς ως Δ.Σ του συλλόγου καρναβαλιστών Σιδηροκάστρου είμαστε περήφανες γιατί βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για την προκοπή του τόπου μας. Κάτω από αυτό το βάρος είναι λογικό ότι θα γίνουν και λάθη και αυτά τα λάθη Διορθώνονται. Γιατί ας μην λησμονούμε πως λάθη δεν κάνουν μονάχα αυτοί που δεν κάνουν τίποτα.   

Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου καρναβαλιστών.  

         ΜΠΟΥΣΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *