Σιδηρόκαστρο : Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Ιωσήφ Παναγιωτίδη

Το Σάββατο στις 18 – 05-2019  Ιωσήφ Παναγιωτίδης

υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής με το συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗΣΙΝΤΙΚΗ-εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο, που βρίσκεταιστην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου.

 
Σε μία άψογα οργανωμένη οργανωμένη εκδήλωση
πάνω από 500 άτομα  ,ένα θερμό κοινο,
παρακολούθησαν την ομιλία του Ιωσήφ Παναγωτίδη !
Ο λόγος ενθουσίασε τόσο πολύ τους συμπολίτες του,
που τον διέκοπταν με δυνατα παρατεταμένα χειροκροτήματα!
Η μουσική πριν και μετα την ομιλία, δημιούργησε κλίμα χαράς
και ενθουσιασμού
 
Ξεκίνησε την ομιλία του
 
Αγαπητοί Συνδημότες- Αγαπητές Συνδημότισσες
Φίλες και φίλοι
Δεν έχω λόγια να εκφράσω  τι ακριβώς αισθάνομαι για τη σημερινή σας παρουσία σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο.
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους, για τη στήριξη σας και την τιμή που κάνετε τους συνεργάτες μου και εμένα με την παρουσία σας στην σεμνή αυτή τελετή των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας Ενωμένη Σιντική- Ενωσι. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά.
………………………………………………………..
 
Σε άλλο σημείο
Οι νέοι φεύγουν γιατί στον τόπο μας δεν βλέπουν καμία ευκαιρία. Η ευκαιρία πρώτα είναι η δουλειά. Η εργασία.
Συνειδητοποίησα ότι οι νέοι δεν είναι αδιάφοροι, κι ας βολεύει σε κάποιους να τους αποκαλούν έτσι. Έχουν Ικανότητες, Γνώσεις, Ενθουσιασμό και Όρεξη να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους. Τους Εμπιστεύομαι!!!
 
Παρακάτω: 
Πριν 2 χρόνια ξεκίνησα και
Επισκέφτηκα κάθε πόλη και χωριό του δήμου μας, για να γνωρίσω από κοντά την κατάσταση- δυνατότητες του τόπου, τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.
Η προσπάθεια ήταν συνεχής και φτάσαμε στο σήμερα.
Να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του Δ. Σιντικής, με τον συνδυασμό Ενωμένη Σιντική- Ενωσι και να διεκδικούμε την ψήφο των συνδημοτών μας, ώστε  να είμαστε η νέα δημοτική αρχή.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί καταθέσαμε στο πρωτοδικείο έναν δυναμικό,  πλήρη συνδυασμό που σχεδόν το 50% είναι γυναίκες.  Σε πείσμα όσων δεν μας πίστευαν και διέδιδαν ότι θα αποσυρθούμε, καταθέσαμε ένα ψηφοδέλτιο Νικης!!!!!! .
 
Αγαπητοί Υποψήφιοι  σας ευχαριστώ από καρδιάς, που με εμπιστευτήκατε . Που ταυτιστήκατε με το όραμα μου και συνδιαμορφώσαμε το  Πρόγραμμά μας.
 
Ο συνδυασμός μας είναι
μία προσπάθεια  ΝΕΩΝ ανθρώπων, από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, που έχουν κοινές αξίες και ιδανικά , περίσια αγάπη για τον δήμο μας. Συνθέτει την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον ενθουσιασμό και την ορμή των νέων.   
Είναι μία κίνηση ανεξάρτητη!!!  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  που έχουν θέση όλοι όσοι θέλουν και πιστεύουν ότι με θάρρος, κρίση και ευαισθησία χωρίς εξαιρέσεις και με καθαρό μυαλό  μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα .
Πυξίδα μας είναι η ΑΠΛΗ-κοινή λογική και το εφικτό.
 Το όραμά μας ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, είναι να δημιουργήσουμε οι συνεργάτες μου και εγώ, έναν σύγχρονο και μοντέρνο δήμο συμμετοχικό  και αποτελεσματικό.
 Ένα δήμο που με φαντασία και πείσμα, με σχέδιο και εργασία θα απαιτεί και θα διεκδικεί τα πάντα προς όφελος των δημοτών του και όχι το προσωπικό οφελος.
 Έναν δήμο πρότυπο που θα υπηρετεί τους δημότες και θα τους δημιουργεί το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας
Στόχο μας
να βγάλουμε την ΣΙΝΤΙΚΗ από την στασιμότητα και να την οδηγήσουμε στην ευημερία. 
ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! 
 
Συνδημότες-Συνδημότισσες
ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ,ΜΕ ΟΡΑΜΑ,  ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ
ΥΠΟΔΟΜΕΣ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
-ΧΤΙΣΑΜΕ ΈΝΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΛΟ,  ΕΞΥΠΝΟ ,ΠΛΟΥΣΙΟ ,ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
-ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΑΣ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 
Εδώ και 6 μήνες ανεβάσαμε στο διαδίκτυο, αναλυτικά το πρόγραμμά μας για να έχουν χρόνο ενημερωθούν οι πολίτες από πρώτο χέρι.  Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και φυλλάδια μ αυτό.
 
Σήμερα θα σας πω επιγραμματικά κάποια βασικά σημεία.
Αρχικά, αλλάζουμε το αναπτυξιακό μοντέλο του δήμου εφαρμόζοντας μοντέλα του μέλλοντος. Τις αρχές της Κυκλικής Οικονομίας και Επαναχρησιμοποίησης και τις αρχές της Οικονομίας της Γνώσης με σκοπό,                         την εξοικονόμηση ενέργειας , πόρων και την αξιοποίηση του καταπληκτικού Ανθρώπινου Κεφαλαίου του δήμου μας.
Θέλουμε… με ισόρροπη ανάπτυξη… όλοι οι δημότες σε όλες οι περιοχές… να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς διακρίσεις,.. διατηρώντας παράλληλα τις ιδιαίτερες… ομορφιές τους.
Δεσμευόμαστε να δώσουμε λύσεις στα   πολύ οξυμμένα κοινωνικά προβλήματα (όπως η ανεργία,
η περιθωριοποίηση ευάλωτων ομάδων, η αδυναμία πρόσβασης των ΑΜΕΑ στις υποδομές –υπηρεσίες του δήμου, η υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης κλπ. ) με ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ σε  όλες τις οικογένειες και τους φορείς,  ώστε να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή διαβίωση όπως την δικαιούνται.
 
Κάποιοι από τους στόχους μας είναι:
– η Ίδρυση και λειτουργία χώρου δια βίου στέγασης Ατόμων με ειδικές ανάγκες, με πανευρωπαϊκά πρότυπα.
 
-Αναπροσαρμογή όλων των άδικων και άνισων δημοτικών επιβαρύνσεων με απόλυτα κοινωνικά κριτήρια που θα αγγίζουν ακόμη και την ολική απαλλαγή κατά περίπτωση κάτω από προϋποθέσεις.
 
-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Σιδηροκάστρου ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ.  ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
 Ή ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ
 
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ περισσότερα  γι αυτό,  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Μαΐου, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΙΛΙΑ- ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στην κεντρική πλατεία.
…………………….
Στη συνέχεια
Παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμου του
ΕΝΩΜΕΝΗΣΙΝΤΙΚΗ-ΕΝΩΣΗ οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν παρατεταμένα από τον κόσμο που ήταν χαρούμενος και ενθουσιασμένος!
 
Κλείνοντας
Φίλες και φίλοι
Σήμερα από εδώ
. Ζητώ ισχυρή εντολή την Πρώτη Κυριακή  στις 26 Μαΐου,
για να μπορέσουμε με άνεση να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.
Ζητώ από τους νέους να έρθουν κοντά μας! Να συμμετέχουν στις εκλογές. Να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, να γνωρίσουν τους νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας,                          τις θέσεις και τις προθέσεις μας,  για τα θέματα που τους αφορούν.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι οι νέες -νέοι, είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας και μαζί τους θα οδηγήσουμε τον δήμο μας στο μέλλον.
Συνδημότες συνδημότισσες
Φίλες και φίλοι
Νέες και νέοι
Με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, καθαρό πολιτικό λόγο, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια και βαθιά επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε,  καλώ… όλους  εσάς…   να μεταφέρετε το μήνυμά μας σε κάθε σπίτι σε κάθε δημότη !
Να  μας εμπιστευτείτε …
Και αυτή την εμπιστοσύνη να την εκφράσετε με την ψήφο σας στον συνδυασμό μας.
-Στις   26 του   Μάη  ψηφίζουμε   
«ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΙΝΤΙΚΗ-ΕΝΩΣΙ» .
 και γινόμαστε η νέα δημοτική αρχή του δήμου μας.
Καλό αγώνα!!!!!!
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Σιντικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *