Σιδηρόκαστρο : ΓΕΙΤΟΝΙΑ … ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ

Τρία μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στα σπίτια κατά μήκος του Κρουσοβιτη (νότια της γέφυρας Καλκανη) και στα σπίτια  κάτω από την ταβέρνα του Δήμου.

          ΠΛΗΓΗ 1: Αποχέτευση

          Αναγκαστικά όλα τα κτίρια με μέτωπο στο ποτάμι ρίχνουν τα λύματα στο ποτάμι καθώς δεν υπάρχει αγωγός. Αλλά και ο κεντρικός αγωγός καταλήγει στον Κρουσοβιτη δίπλα στην πρώην ιρλανδική διάβαση. Γεγονός που με λίγο αεράκι φέρνει δυσωδία στην περιοχή.

          ΠΛΗΓΗ 2: Πρόσβαση

          Μετά την καταστροφή της ιρλανδικής διάβασης μένουν μόνο δυο διέξοδοι για τους κατοίκους. Δίπλα στη γέφυρα και δίπλα στην ταβέρνα. Και οι δυο είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεν χωρούν δυο αυτοκίνητα. Το χειρότερο δε είναι ότι καταλήγουν με γωνίες μικρότερες των 30 μοιρών στο αντίθετο ρεύμα σε κεντρική οδό ( δυτική είσοδος της πόλης). Συχνά μάλιστα χωρίς ορατότητα εξ αιτίας παρκαρισμένων αυτοκίνητων. Αποτελεί θαύμα που δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

          ΠΛΗΓΗ 3: Ύδρευση

          Εδώ και 3-4 εβδομάδες το νερό της ύδρευσης έχει πολύ χαμηλή πίεση άγνωστο για ποιους λογούς. Το μπάνιο έχει γίνει μαρτύριο. Αν αυτό συμβαίνει τώρα που βρέχει αρκετά συχνά, πρέπει να τρέμουμε για το κατακαλόκαιρο?

          Απαιτούνται λύσεις από τη δημαρχία … χθες. Διαφορετικά υπάρχει και η λύση της μήνυσης, προσφυγής στη δικαιοσύνη, στην Ευρ. Ένωση και όπου δει.

 

          Δημ. Σταύρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *