Ξήλωσαν τρίτη φόρα τον μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στο Νέο Πετρίτσι

 Στο “μάτι” έβαλαν οι “κυνηγοί” χαλκού τον μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ στην Τοπική Κοινότητα Πετριτσίου αφού για τρίτη φορά μέσα σε μικρό διάστημα τον ξήλωσαν για να αφαιρέσουν τον χαλκό, προκειμένου να το  πουλήσουν.

 

Η ζημιά που προκαλείται είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ προκειμένου οι άγνωστοι να αποσπάσουν περίπου 300 ευρώ.

 

“Οι κλοπές αυτές τείνουν να γίνουν μάστιγα” τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης, καθώς τα μέτρα περιφρούρησης είναι ελλειπή.

 

Ο κ. Κορωνίδης, επιπλέον ευχαριστεί τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών καθως ανταποκρίθηκε αμέσως και παραχώρησε γεννήτρια ώστε να επαναλειτουργήσει και πάλι το αντλιοστάσιο για να επανέλθει το νερό στο χωριό.

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής:

 

“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη ΔΕΥΑ Σερρών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της επιχείρησης Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο και τον Διευθυντή Νικόλαο Σαφαρίκα για την άμεση ανταπόκριση τους στην παραχώρηση γεννήτριας, ώστε να επαναλειτουργήσει το αντλιοστάσιο στη “θέση Γήπεδο” της Τ.Κ. Πετριτσίου, μετά την τρίτη συνεχόμενη κλοπή του μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ. Τη στιγμή που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ανταποκρίνεται άμεσα και οι κλοπές αυτές τείνουν να γίνουν μάστιγα, καθώς τα μέτρα περιφρούρησης είναι ελλειπή.

Τη στιγμή αυτή λοιπόν, η σύνθεση δυνάμεων που εμπεριέχει το υψηλό αίσθημα ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης, το ανιδιοτελές ενδιαφέρον και το αίσθημα προσφοράς αποδεικνύει εμπράκτως ότι η αρωγή και η συνεργασία αποτελούν την κορωνίδα των αξιών των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *