Σιδηρόκαστρο: Με επιτυχία ο Δρόμος της Αγάπης για τον Νίκο Βασιλειάδη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο “Δρόμος της Αγάπης” που ήταν αφιερωμένος στο 45χρονο Νίκο Βασιλειάδη που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Όλοι οι σύλλογοι του Σιδηροκάστρου ενώθηκαν για έναν κοινό στόχο να βοηθηθεί ο Νίκος.

Στις 11:00 το πρωί από την Κεντρική Πλατεία του Σιδηροκάστρου ξεκίνησε ο “Δρόμος της Αγάπης” 6km στην κοιλάδα του Σιδηροκάστρου με τους Σιδηροκαστρινούς να δίνουν βροντερό παρών και να συμμετέχουν στην φιλανθρωπική δράση. Αμέσως μετά την πεζοπορία ακολούθησε μαγκάλι στον προαύλιο χώρο του παλιού Ορφανοτροφείου με όλα τα έσοδα να διατίθενται για τη θεραπεία του Νίκου.

 

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογος Σιδηροκάστρου και συμμετείχαν η ΑΠΟΔΡΑΣΙ του Δήμου Σιντικής, οι Αθλητικοί Σύλλογοι: ΔΙΑΣ, ΚΑΣΤΡΟ, ΡΟΥΠΕΛ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΕΠΟΜΕΑ, οι Σύλλογοι : ΑΜΠΕΛΑΣ, ΒΛΑΧΩΝ, ΕΠΟΜΕΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΛΕΝΙΚΩΝ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΑΣΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΦΡΑΙΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΣΕΟ, ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΣΤΕΝΩΠΟΣ, ΣΥ.ΦΑ.ΜΟΣ, ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ, Χ.Ο.Ρ. Ο.Σ., ΣΦ ΠΑΟΚ υπό την σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Σιδηροκάστρου.

 

 Σε ανακοίνωση ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου ανέφερε τα παρακάτω:

 

“Σήμερα αποδείξαμε ότι με λίγη καλή θέληση και θετική διάθεση καταφέρνουμε Πολλά!!! Επιτυχία είχε η φιλανθρωπική προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι σύλλογοι του Σιδηροκάστρου και της Αμπέλας για τη στήριξή τους σε έναν συνάνθρωπό μας!!! Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό!!! Ευχαριστούμε τις δύο βιομηχανίες επεξεργασίας κρεάτων του Σιδηροκάστρου για την προσφορά τους καθώς και τα Μουσικά Σχήματα που με τον εθελοντισμό τους έδωσαν νότες χαράς στην εκδήλωση!  Και ας μην ξεχνάμε….Ότι Όλοι Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα για τον τόπο μας!!!!!”

 

Φωτογραφικό υλικό από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογος Σιδηροκάστρου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *