Η συγκίνηση του Δημάρχου Σιντικής όταν είδε έναν άντρα να αφήνει την οικογένειά του και να γυρίζει στην Ουκρανία για να πολεμήσει

Με τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη συναντήθηκε χθες το πρωί, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

 

 

Ο κ. Μηταράκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σιντικής για τη συγκινητική, όπως είπε, στάση του Δήμου και των δημοτών κατά την υποδοχή των προσφύγων από την Ουκρανία στη χώρα μας. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο πρόσφερε στον κ. Δομουχτσίδη κι ένα αναμνηστικό δώρο.

 

Ο κ. Δομουχτσίδης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μετεξέλιξη της Δομής σε χώρο καλωσορίσματος Ουκρανών προσφύγων, σημειώνοντας παράλληλα: «Είμαι συγκινημένος και θέλω να ευχαριστήσω όλους του συνδημότες μου, αλλά και όλους τους Σερραίους, που ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα και βρίσκονται στον Προμαχώνα, για να υποδεχτούν τους πρόσφυγες, ως μια πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Έχει ενημερωθεί και ο Σεβασμιότατος, ο οποίος απλόχερα κι αυτός συμμετέχει στην όλη προσπάθεια».

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής, μάλιστα, μίλησε συγκινημένος για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν ήταν ο ίδιος παρών: «Συγκινούμαι ιδιαίτερα όταν μπροστά μου είδα ένα όχημα να αφήνει την οικογένειά του και ο οδηγός γύρισε πίσω για να πολεμήσει. Θυμίζουν ηρωικές στιγμές και της δικής μας ιστορίας και αυτό είναι το σημείο που έχει αγγίξει τον Έλληνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *