ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !

Ιδιαίτερη ήταν η Δευτέρα 27.6.22  για το Σιδηρόκαστρο λόγω της 109ης Επετείου της Απελευθέρωσης, αλλά και για την ανδρική ομάδα του Ρούπελ που βραβεύτηκε στην κεντρική πλατεία από τον Δήμο Σιντικής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 ΥΠΟΣΧΕΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ “ΤΡΕΞΕΙ” ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΕ !

Το ευχάριστο και η έκπληξη της εκδήλωσης αφορούσε την υπόσχεση και την δέσμευση, που έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής, Δομουχτσίδης Φώτιος ο οποίος τόνισε ότι οι διαδικασίες για την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο έχουν ξεκινήσει και είναι προς υλοποίηση. Μάλιστα, ανέφερε και το χρηματικό ποσό που υπάρχει για την αναβάθμιση του κλειστού, αλλά και του κλειστού των Ποροϊων. 

Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με πολύ κόσμο και χαμόγελα η βραδιά εξελίχθηκε πολύ όμορφα με τον Παναγιώτη Σπανό να παίρνει το μικρόφωνο και αφού κάνει μια σύντομη αναφορά στην χρονιά που πέρασε, να καλεί τον βουλευτή Σερρών Ν.Δ Λεονταρίδη Θεόφιλο, τον Δήμαρχο Σιντικής Δομουχτσίδη Φώτιο, τον εκπρόσωπο – μέλος του Δ.Σ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Βέρρο Κωνσταντίνο και τον πολιτικό μηχανικό και πρώην παίχτη του Ρούπελ επί σειρά ετών, Ιντζέ Νικόλαο να συγχαρούν την ομάδα για το επίτευγμα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Κοσμίδης Σάββας και ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Γρεασίδης Άρης, που ευχαρίστησαν όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία και ζήτησαν την έμπρακτη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας για την προσπάθεια που γίνεται.

 

Ο ΠΙΟ “ΠΙΣΤΟΣ” ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ…

Ο Χρήστος Τοπολίγκας, που είναι και ο πιο πιστός φίλος της ομάδας, καθώς δεν έχει χάσει παιχνίδι και μάλιστα ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα του και στις Φέρες στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς ήταν και πάλι εκεί. Ήταν μαζί με την ομάδα, πήρε το μετάλλιο του και σήκωσε και αυτός την κούπα μαζί με τον αρχηγό και όλους τους παίχτες σε ξεχωριστές στιγμές, που “συγκίνησαν” τον κόσμο.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΌΛΕ ΌΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !

Ακολούθησε η βράβευση με μετάλλια από τον βουλευτή Σερρών Ν.Δ Λεονταρίδη Θεόφιλο και τον εκπρόσωπο-μέλος του Δ.Σ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και εκ των προέδρων της Συμπόρευσης, Βέρρο Κωνσταντίνο σε κάθε παίχτη-προπονητή ξεχωριστά. Ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Δαλαγκόζης παρέλαβε την κούπα του πρωταθλήματος από τον Δήμαρχο Σιντικής και μετά από το καθιερωμένο όλε όλε, σήκωσε την κούπα μέσα σε πανηγυρισμούς.

ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ “ΞΑΓΝΑΝΤΟ” ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ !

Η όμορφη βραδιά της 27ης Ιουνίου έκλεισε στην ταβέρνα της Αμπέλας, “Το Ξάγναντο” με τον ιδιοκτήτη Ηλία Αριανόπουλο να δίνει συγχαρητήρια σε όλους και να παραθέτει γεύμα στην ομάδα του Ρούπελ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας…

Ο Α.Γ.Σ. “Το Ρούπελ” μετά από μια πολύ όμορφη εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Σιντικής σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Α.Πο.Δρα.Σι, Άρη Παπαδόπουλο για την βράβευση της ανδρικής μας ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Σιντικής, Φώτιο Δομουχτσίδη και όσους βοήθησαν για αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

 Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον βουλευτή Σερρών Ν.Δ Λεονταρίδη Θεόφιλο, στον εκπρόσωπο-μέλος του Δ.Σ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Βέρρο Κωνσταντίνο καθώς και στον πολιτικό μηχανικό και επί σειρά ετών παίχτη της ομάδας μας, Ιντζέ Νικόλαο για τον λόγο που έβγαλαν.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πανηγύρισε μαζί με παίχτες και προπονητές την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να είναι αρωγός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 Δήμαρχε, ελπίζουμε η υπόσχεση-δέσμευση για την τοποθέτηση παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου να υλοποιηθεί άμεσα και να συμβάλει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση του, που χρειάζεται τόσο πολύ.

Τέλος, η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη Αριανόπουλο Ηλία για το γεύμα που παρέθεσε στο Ρούπελ μετά την βράβευση στην ταβέρνα του, το “Ξάγναντο”.

sport-sidirokastro.blogspot.com

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *