Σιντική : Εξοργισμένη η αντιπολίτευση με τον δήμαρχο

 

Οργισμένη είναι η αντιπολίτευση στον δήμο Σιντικής απο την τακτική του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη , καθώς η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που αναμένονταν  να γίνει με τηλεδιάσκεψη, δεν έγινε αρχικά λόγω προβλημάτων στο σύστημα , αλλά ακολούθους το συμβούλιο συνεδρίασε χωρίς τους αρχηγούς των παρατάξεων.

Όπως ανέβασαν στο facebook η κυρία Φυταγκουρίδου και ο κ. Παναγιώτίδης.

Ολγα Φυταγκουρίδου :

 

” Η κατάντια έχει όρια. Ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ μου δηλώνει πως η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβάλλεται για την Μ.Πέμπτη στις 12 διότι υπάρχει αδυναμία σύνδεσης για την τηλεδιάσκεψη, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση!!! Με απόντες τους 3 αρχηγούς των παρατάξεων. Ως εδώ και μη παρέκει!! “.

 

Ιωσήφ Παναγιωτίδης

 

” Ενώ η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να λειτουργήσει την πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης και δόθηκε αναβολή από τον πρόεδρο για την Πέμπτη στις 12.00 – ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ —ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 10.00 Με email… Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ…Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΟΘΙ ΤΟΥ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΝΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !! “.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *