Σιντική : Για εξαπάτηση απο τον δήμο κάνει λόγο ο Δημήτρης Μιχαλιέρης για τις τηλεοπτικές ζώνες

Στις 15-10-2018 στο επίσημο site του Δήμου ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της συλλογής των αιτήσεων των κατοίκων  που ανήκουν στις επιδοτούμενες τηλεοπτικά λευκές περιοχές.

 

Το siteείναι το ακόλουθο:

https://www.sintiki.gov.gr/category/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/page/6/

 

Στις 22-10-2018 στο επίσημο site του Δήμου Σιντικής ανακοινώθηκε η έναρξη της δεύτερης φάσης της  συλλογής των αιτήσεων των κατοίκων των περιοχών που αφορούσε το έργο.

Το siteείναι το ακόλουθο:

https://www.sintiki.gov.gr/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85/

 

Στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης αναφέρονται οι υπεύθυνες δηλώσεις και τα δικαιολογητικά  που πρέπει να υπογράψουν οι κάτοικοι των περιοχών.

 

Σας επισυνάπτω την Υπεύθυνη Δήλωση Παράρτημα ΙΙ του Δήμου Σιντικής που είναι ΜΙΑ σελίδα και ΧΩΡΙΣ  τους παρόχους     ( ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ  ώστε να μην γνωρίζει κανείς ότι μπορεί να διαλέξει μεταξύ δύο παρόχων και ποιών )

 

και την κανονική Υπεύθυνη δήλωση που την βρίσκεις στην κοινή Υπουργική απόφαση 3269 ΦΕΚ5022/Β/12-11-2018  που είναι ΔΥΟ σελίδες και στην δεύτερη σελίδα στην θέση 5 αναφέρει την επιλογή ΔΥΟ παρόχων.Μάλιστα στην τελευταία σημείωση της αναφέρει την υποχρέωση επιλογής πρώτα DIGEA  και μετά COSMOTETV.

Αυτό είναι που ήθελαν να ΚΡΥΨΟΥΝ από τους δημότες.

 

Υπόψιν ότι την συμπλήρωση των υπεύθυνων δηλώσεων την κάνουνε μόνο στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Σιντικής και πουθενά αλλού. ( πχ στα ΚΕΠ όπως ορίζει ο νόμος )  ούτως ώστε να μην πέσει στην αντίληψη κανενός υπαλλήλου του ΚΕΠ  η απάτη της πλαστογραφίας.

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων κανονικά είναι μέχρι 19 Αυγούστου και μετά ξεκινάει η αξιολόγηση και η μελέτη τους. Κάποιοι Δήμοι είναι ακόμη στην φάση της ενημέρωσης.

 

Την συλλογή των αιτήσεων  ο Δήμος Σιντικής  ήθελε να την κάνει μέσα σε ένα μήνα  .

 

Στις 29-03-2019 στο επίσημο site του Δήμου Σιντικής ανακοινώθηκε η επιτυχής ολοκλήρωση της  διαδικασίας συλλογής των αιτήσεων και ότι τώρα ήλθε η ώρα των δορυφορικών εγκαταστάσεων. Μάλιστα αναφέρεται και το όνομα του τεχνικού του ΟΤΕ (ένας είναι…).

 

Το siteείναι το ακόλουθο:

https://www.sintiki.gov.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%bf/

 

Συμπέρασμα :

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής ενημέρωσε ΨΕΥΔΩΣ τους δημότες και ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τους

Τους έδωσε  να υπογράψουν ΠΛΑΣΤΗ υπεύθυνη δήλωση.

 

 

Να βγεί δημόσια και να  πει μπροστά στους δημότες αυτών των χωριών τι ακριβώς έκανε και να τους δώσει τις υπεύθυνες δηλώσεις έναν – έναν για εξακρίβωση των στοιχείων – υπογραφών  των Υπεύθυνων Δηλώσεων τους.

 

Το θέμα είναι τόσο σοβαρό που ίσως να φτάσει μέχρι και στην Δικαιοσύνη.

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου σε συζήτηση στο γραφείο του μου δήλωσε  άγνοια, ο υπεύθυνος του έργου δηλώνει ότι έκανε απλώς συλλογή των αιτήσεων και οι αντιδήμαρχοι με καταγωγή των εν λόγω περιοχών δηλώνουν άγνοια.

Αρα κάποιος πάνω από αυτούς ήξερε και καθοδηγούσε την διαδικασία.

 

 

Παρά βέβαια τα όσα τραγικά συμβαίνουν να μην ξεχνάνε οι κάτοικοι αυτών των περιοχών ότι η επιδότηση  είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν χάθηκε η ευκαιρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *