Σιντική : Παραιτήθηκε ο Άνθιμος Γεωργιάδης

Κρίση στην παράταξη της πλειοψηφίας ξέσπασε με την παραίτηση  και την ευθεία επίθεση του στον δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη, του αντιδημάρχου Άνθιμου Γεωργιάδη απο την θέση του αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίηση του.

Ο κ. Γεωργιάδη εξαπολύει βέλη κατά του δημάρχου κάνοντας λόγω πως λειτουργεί απαξιωτικά, εγωκεντρικά και ειρωνικά , ενω εχει οδηγήσει  σε αδιέξοδα ολο το φάσμα των λειτουργιών του δήμου.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

 

Προς τα μέλη του Δ.Σ. Σιντικής

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Διανύουμε μια περίοδο κρίσιμη και πολύ δύσκολη για την κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε μια ομάδα, σε μια παράταξη που αποτελείται καταρχάς από φίλους αλλά και ικανούς ανθρώπους  που έχουν θέληση για δουλειά και προσφορά.

Όλοι μας πιστέψαμε ότι οι σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση (Καλλικράτης) αλλά και στον τρόπο διοίκησης και συμπεριφοράς θα έφερναν αποτέλεσμα σε σχέση με τα πρότυπα διοίκησης του παρελθόντος.

Μέσα σ’  αυτήν τη διπλή κρίση (κοινωνική και οικονομική) που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, οι δράσεις και η κατεύθυνση του δήμου θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα η εξυπηρέτηση και το συμφέρον των δημοτών μας.  

Αντιθέτως η πραγματικότητα το τελευταίο διάστημα είναι πολύ διαφορετική. Προσωπικά βιώνω μια κατάσταση στη λειτουργία του δήμου απογοητευτική και μοναδικός υπαίτιος για τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του είναι ο δήμαρχοςκ.ΦώτηςΔομουχτσιδης. Οι λέξεις συνεργασία, αλληλοσεβασμός, ομαδικότητα, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, δημοκρατικές εσωτερικές λειτουργίες, διαφάνεια, είναι λέξεις άγνωστες για τον κ Δομουχτσίδη. Αντιθέτως η  απαξίωση, ο εγωκεντρισμός, η ειρωνεία και η κατάλυση κάθε έννοιας συλλογικότητας είναι οι πράξεις που χαρακτηρίζουν τον τρόπο που έχει επιλέξει οδήμαρχος να πορεύεται.

Για τους παραπάνω λόγους δεν προτίθεμαι να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον κ. Φ. Δομουχτσίδη.

Ο σεβασμός μου στο πρόσωπο του κ. Δομουχτσίδη, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του.

Τέλος δηλώνω την παραίτηση μου από την θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σιντικής, μια θέση την οποία θεωρώ πως τίμησα, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια, έχοντας ως αρχές μου το δίκαιο, το σωστό και τον όρκο στο οποίο καλεστήκαμε να υπηρετήσουμε απέναντι στο λαό της Σιντικής με μοναδικό στόχο να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου, ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη, στην ποιότητα ζωής και στην καθημερινότητα του κάθε συνδημότη μου.

Δεν θα μπορούσα να μην να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μου και όχι μόνο, για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη τους στο πρόσωπό μου, σε όλη την διάρκεια της θητείας μου.

Τέλος, Ανεξαρτητοποιούμαι ως Δημοτικός Σύμβουλος,  και δηλώνω ότι  δεσμεύομαι να συνεχίσω να προσφέρω της υπηρεσίες μου, προς όφελος του τόπου και των συνδημοτών μας.

Η δε οποιαδήποτε επίκληση προς  την γραφειοκρατική εκκρεμότητα που ενδεχομένως να προκύψει, με τον τρόπο της παραίτησης μου, δεσμεύομαι ότι θα ακολουθήσω όλες τις απαιτούμενες ενέργειες του κανονισμού που προβλέπεται από την νομοθεσία.

 

Με εκτίμηση

¬Άνθιμος Γεωργιάδης  

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *