Στον Δήμαρχο Σιντικής εκπρόσωποι εμπόρων & επαγγελματιών- Στο επίκεντρο οι εκδηλώσεις αναβίωσης της μάχης του οχυρού Ρούπελ

Αντιπροσωπεία εμπόρων – επαγγελματιών αποτελούμενη από την κυρία Σαββίνα Λαζαρίδου και τους κυρίους Γεώργιο Θεοδωρίδη και Γεώργιο Στιβασάρη επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Απριλίου 2022 τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

 

Κατά τη συνάντηση οι επαγγελματίες εξέφρασαν τη βούλησή τους να στηρίξουν με κάθε μέσο και τρόπο τις εκδηλώσεις «ΡΟΥΠΕΛ 1941. Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ», που διοργανώνουν Δήμος Σιντικής, ΔΑΕ Σιντικής, Σύλλογος «ΣΤΕΝΩΠΟΣ» και Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. με αποκορύφωμα την αναβίωση της μάχης του οχυρού Ρούπελ.

 

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση πρότειναν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις προσφέροντας την ημέρα της αναβίωσης στους επισκέπτες του Ρούπελ έναν τουριστικό – επαγγελματικό οδηγό, που θα επιμεληθούν οι ίδιοι.

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τους ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους στις εκδηλώσεις, οι οποίες άλλωστε συντελούν στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας, καθώς προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες.

 

Οι επαγγελματίες ενημέρωσαν επίσης τον κ. Δομουχτσίδη για την προσπάθεια επανεκκίνησης της Ένωσης Εμπόρων – Επαγγελματιών, που καταβάλλεται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, έχουν ήδη απευθύνει κάλεσμα προς τους επαγγελματίες – εμπόρους από κάθε γωνιά του Δήμου Σιντικής να εγγραφούν στην Ένωση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα της Ένωσης στο facebook: Ένωση Επαγγελματιών – Εμπόρων Σιδηροκάστρου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *