Σιδηρόκαστρο: «Τα βγάζουμε δύσκολα πέρα» λένε επαγγελματίες

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση που υπάρχει οι επαγγελματίες της πόλης του Σιδηροκάστρου, εξαιτίας της ακρίβειας και της μείωσης του τζίρου που παρατηρείται τους τελευταίους μήνας. «Τα βγάζουμε δύσκολα πέρα» υποστηρίζει η κα Σαββίνα Λαζαρίδου, εκπρόσωπος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων της περιοχής, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Σιντική».

 

Αναφερόμενη στην ακρίβεια που υπάρχει τους τελευταίους μήνες τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του καθώς ο τζίρος έχει μειωθεί.

 

«Τα έξοδα θεωρώ ότι έχουν αυξηθεί περίπου 40% σε σχέση με το 2019. Ο τζίρος σε κάποια καταστήματα μπορεί να είναι μειωμένος ακόμη και 60% σε κάποιες των περιπτώσεων. Ο τζίρος συρρικνώνεται αλλά τα έξοδα τρέχουν» τονίζει η κ. Λαζαρίδου.

 

Αυτό το διάστημα η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σιντικής προχωρά στην εγγραφή νέων και παλαιών μελών-επαγγελματιών, έτσι ώστε να ξανά συσταθεί το σωματείο προκειμένου να προχωρά σε παρεμβάσεις για διεκδικήσεις του εμπορικού κόσμου της Σιντικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *