Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου : Επιτυχημένο το γλέντι για την λήξη της χορευτικής χρονιάς

 Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου, με αφορμή τη λήξη της φετινής χορευτικής χρονιάς, που έλαβε χώρα σε ένα όμορφο περιβάλλον, στην ταβέρνα «το Γεφύρι» την Παρασκευή 14/6/2019.

Για μια ακόμη φορά, τα χορευτικά τμήματα, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν μαζί σε έναν κοινό κύκλο, χόρεψαν και διασκέδασαν αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε.

Όλοι οι χορευτές τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα προόδου και παρουσίας στη φετινή χορευτική χρονιά.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής των επαίνων προσφοράς στις κυρίες Φράντζαλη Γιάννα, Παρίση Καίτη και Στάμτση Κυράστα για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο Βλάχων.

Ευχαριστούμε τους χορευτές και τις χορευτριές μας, έναν έναν προσωπικά για την αδιάλειπτη συμμετοχή και παρουσία τους τόσο στα μαθήματα χορού όσο και στα πολιτιστικά γεγονότα και εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει ο σύλλογος.

Επίσης, τα μέλη και όλους τους φίλους που πάντα είναι κοντά μας και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο!

Όλοι μαζί, Διοικητικό Συμβούλιο, η πρόεδρος και ο χοροδιδάσκαλος σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουμε τη νέα χορευτική χρονιά,- αφού προηγούμενως φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, (όπως έγινε και τις τρεις προηγούμενες χρονιές άλλωστε), την 4η Μεγάλη Μουσικοχορευτική Βραδιά την Τετάρτη 26 του Ιούνη, με τον τίτλο ” ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες “. Να είστε όλοι καλά!

 

Φιλικά

 

το Δ.Σ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *