Συνάντηση του Δημάρχου Σιντικής με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης. Η συνάντηση έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις Αποστόλου Παύλου στο Σιδηρόκαστρο, όπου ο Σεβασμιότατος, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου, τέλεσε τον αγιασμό της νέας περιόδου, καθώς αυτό το διάστημα στις κατασκηνώσεις φιλοξενούνται περίπου 80 κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου.

 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σιντικής καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής τονίζοντας ότι η παρουσία του αποτελεί τιμή και χαρά για τον Δήμο. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θεάρεστο, όπως το χαρακτήρισε, έργο που επιτελεί ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος και ευχήθηκε στα παιδιά καλή διαμονή στις κατασκηνώσεις.

 

Από την πλευρά του ο κ.κ. Ελπιδοφόρος δήλωσε ενθουσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές του Δήμου Σιντικής, ενώ κατά την ομιλία του τόνισε προς τα παιδιά πως όσα μάθουν στην κατασκήνωση θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή και θα αποτελούν εφόδιο για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις, που ενδεχομένως να κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *