Συνελήφθη εμπρηστής στο οχυρό Ρούπελ

Στα χέρια της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται ένας 66χρονος  υπήκοος Βουλγαρίας , ο οποίος φέρεται να έβαζε φωτιές κοντά στο οχυρό του Ρούπελ στις Σέρρες.

Όπως, έγινε γνωστό από την προανάκριση της πυροσβεστικής, ο συλληφθείς δηλώνει κάτοικος Σόφιας. Αρχικά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, ειδοποιήθηκε  η Πυροσβεστική Υπηρεσία  από τον στρατό ότι υπάρχει καπνός κοντά στο οχυρό του Ρούπελ. Την ώρα που επιχειρούσε, με 3 οχήματα και 7 ανδρες,  στο σημείο η πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την εστία, εμφανίστηκε και άλλος καπνός λίγο πιο πάνω και εντοπίστηκε κάποιο άτομο να βάζει πυρκαγιές.

Έγινε άμεση κινητοποίηση,  ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας από τις Σέρρες, ενώ κινητοποιήθηκε και ομάδα του στρατού. Συνελήφθη ο 66χρονος Βούλγαρος, ο οποίος έβαζε πυρκαγιές, τουλάχιστον σε τρία σημεία, σε ελληνικό έδαφος με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή. Κάηκαν συνολικά τέσσερα στρέμματα χαμηλής βλάστησης.

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *