Θεοδωρικάκος: Ενίσχυση αστυνομικής δύναμης του Α.Τ. Προμαχώνα-Αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών

Σημαντική μείωση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας παρατηρείται το τελευταίο πεντάμηνο στο Νομό Σερρών ανέφερε εξερχόμενος από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Ο κύριος Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα με 34 αστυνομικούς, οι οποίοι θα μεταβούν τον Μάρτιο για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία πολιτών και επισκεπτών κατά τη διάρκεια των ελέγχων στα σύνορα.

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ερωτηθείς για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στα τμήματα του νόμου είπε οτι “Ο συνολικός αριθμός της Αστυνομικής δύναμης των Σερρών είναι απο τους πιο υψηλούς στη χώρα. Το ζητούμενο είναι ο καλύτερος καταμερισμός και η καλύτερη οργάνωση τςη δουλειάς που είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι αξιωματικοί κάνουν και θα συνεχίσουν να κάνουν το επόμενο διάστημα”.

 

Τέλος ο Υπουργός ανακοίνωσε επίσης ένα πακέτο αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών για τα αστυνομικά τμήματα της Αμφίπολης, Βισαλτίας, Ποροΐων, Προμαχώνα καθώς και της Λέσχης Αξιωματικών Σερρών. Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείο Υποδομών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *