Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά του ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο το απόγευμα στις 6.30 ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού και θα ευλογήσει τις φανουρόπιττες στον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης Σιδηροκάστρου…

 

 

Αργότερα, στις 7.30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του εσπερινού στο παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στην ενορία του Λιμνοχωρίου.

 

          Την Κυριακή 27 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λιβαδιάς.

 

          Την Τρίτη 29 Αυγούστου η Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Τιμίου Προδρόμου . Την Δευτέρα 28 Αυγούστου το Απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στις 6.30 το απόγευμα στην Ακολουθία του εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Στρυμονοχωρίου. Αργότερα στις 7.30 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του εσπερινού στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου. Την Τρίτη ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στην  ως άνω Ιερά Μονή.

 

          Την Πέμπτη 31 Αυγούστου η πόλη του Σιδηροκάστρου τιμά την Ιερά Μορφή της Παναγίας με την εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της. Την Τετάρτη το απόγευμα στις 7.30 θα τελεσθεί Μέγας Πολυαρχιερατικός εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης Σιδηροκάστρου και εν συνεχεία η περιφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας και η αρτοκλασία στην πλατεία του Σιδηροκάστρου. Φέτος την Ιερά πανήγυρη θα τιμήσουν δια της παρουσίας τους , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.Θεολόγος , Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Ποιμενάρχης μας κ. Μακάριος.

 

          Την Πέμπτη το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ,Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Μακαρίου.        

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *