Σιδηρόκαστρο : Συνάντηση μετά απο 35 χρόνια


 ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1978-79 ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤ/ 1981-1982

 

Με μεγάλη επιτυχία συναντηθήκαμε χτες 19 Αυγούστου 56 συμμαθητές μετά από τόσα χρόνια !

 

Το πρωί παρακολουθήσαμε στο μοναστήρι Κηρύκου και Ιουλίτης την Θεία Λειτουργία και ακολούθως τελέστηκε μνημόσυνο στους συμμαθητές μας

Ευαγγελία Γερακούδα , Μαρία Αθανασούδη, Νίκο Σκαρλάτο, Δημήτριο Σωτήρογλου, Μάκη Τομπουλίδη, Παναγιώτη Δέβη, Γιώργο Καπετάνιο, Ζάχρο Πέτρο και Νίκο Λαζαρίδη.

 

Ένα θερμό ευχαριστώ στην Γερόντισσα Ευφημία και τον πάτερ Ιωάννη Κούλελη καθώς και τις συμμαθήτριές μας για τη διοργάνωση και τέλεση του μνημοσύνου και τον καφέ που ακολούθησε .

 

Το απόγευμα βρεθήκαμε στο Παλλατίδειο Γυμνάσιο και Λύκειο.

Πήραμε την θέση μας που κάναμε “γραμμή” πριν 35 χρόνια και μετά πήγαμε στον πάνω όροφο σε μια αίθουσα. Στην “γραμμή”, στην αίθουσα και στα σκαλοπάτια εισόδου του κτιρίου βγάλαμε τις αναμνηστικές φωτογραφίες μας!

 

Εδώ ένα θερμό ευχαριστώ στον Δήμαρχό μας Φώτη Δομουχτσίδη και τον νέο Διευθυντή του Λυκείου Χατζηπαναγιώτη Δημήτριο για την άμεση ανταπόκριση και παραχώρηση κτιρίου και κλειδιών.

 

Το βράδυ μετά τη συνάντηση στο Παλλατίδειο Γυμνάσιο και Λύκειο κατευθυνθήκαμε στην πανέμορφη ταβέρνα “ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ” μέσα στην καταπράσινη κοιλάδα του Κρουσοβίτη ποταμού.

Εκεί πλούσιοι οι μεζέδες , φαγητά, σαλάτες , τσίπουρο, κρασί, δροσερή ρετσίνα και κρύα μπύρα!!!

Είχαμε και ζωντανή ορχήστρα από τους συμμαθητές μας

Πασιαλή Γιάννη Μπουζούκι

Σίμο Γιώργο Μπουζούκι

Σάββα Παπαδόπουλο Κιθάρα

Κιοσσέ Πέτρο Κρουστά (Τουμπερλέκι-Ντέφι-Μπόγκος)

Σπύρος Τσαρτσίδης Ακκορντεόν – Κιθάρα.

 

Αφού μνημονεύσαμε τους 9 συμμαθητές που χάσαμε πρόωρα και είπαμε διάφορες ιστορίες με αυτούς ακολούθησε ένα μουσικό πρόγραμμα με ποικίλη μουσική.

Το γλεντι κράτησε μέχρι τις 4:00 το πρωί.

 

Εδώ επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στον Άρη Παπαδόπουλο , τους γονείς του Λίνα και Γιάννη και το προσωπικό του Γιοφυριού για την υπέροχη περιποίηση!

 

Σήμερα δόθηκε ραντεβού για καφέ στην καφετέρια “ΑΓΟΡΑ” του συμμαθητή μας Ηρακλή Μελεκίδη!!!

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Σχολείο )”Γραμμή”, Σκαλοπάτια και αίθουσα!!!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμαθητές που ήρθαν και οσους δεν μπορεσαν να ερθουν αλλά η σκέψη τους ήταν κοντά μας και σε όλους που σύνδραμαν για την επιτυχία της ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ !!!

 

Σπύρος Τσαρτσίδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *