Το Σιδηρόκαστρο τίμησε τον Άγιο Λουκά-Περιφορά της εικόνας του Αγίου με μηχανές

Τελέστηκε χθες το απόγευμα του Σάββατου ο πανηγυρικός εσπερινός στη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακαρίου.

 

Για μια ακόμη φορά τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σιδηροκάστρου (ΣΥΦΑΜΟΣ) αμέσως μετά το τέλος του Εσπερινού πραγματοποίησαν την περιφορά της εικόνας του Αγίου, ο οποίος είναι προστάτης τους, στους δρόμους της πόλης και στα χωριά της ευρύτερης του Σιδηροκάστρου με τις μηχανές. Πιο συγκεκριμένα, στο Σιδηρόκαστρο, Χαροπό, Πετρίτσι, Βαμβακόφυτο, Καμαρωτό και Χορτερό.

 

Περισσότεροοι απο 100 μοτοσυκλετιστές από Σιδηρόκαστρο, Σέρρες και απο τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στην πομπή.

 

Παρόντες ηταν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή,  ο Δήμαρχος Σιντικής Φωτης Δομουχτσίδης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σιδηροκάστρου Αθανασία Αγγελιδού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καριπίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σιντικής Παναγιώτης Σαββίδης και Γιάννης Τορουνίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης, ο επικεφαλής της ΕΝΩΣΙ Ιωσήφ Παναγιωτίδης και αιρετοί της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο ΣΥΦΑΜΟΣ, οι Motoriders Serres, η Fms Σερρων ομάδα μοτοκλετιστών Σερρών και η ομάδα μοτοσυκλετιστών του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *