«Τρεις κι ο κούκος» στη διαμαρτυρία της Ροδόπολης για τις τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

 

Μόνο στα… λόγια έμειναν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ροδόπολης για τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Με αφορμή το θάνατο ενός 46χρονου στη Ροδόπολη, που περίμενε ασθενοφόρο, αλλά ασθενοφόρο δεν… ερχόταν καθώς δεν υπάρχει οδηγός, σήμερα το πρωί διοργανώθηκε διαμαρτυρία έξω από το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

 

 

 

Δυστυχώς, όμως, ελάχιστοι κάτοικοι παραβρέθηκαν, ενώ από τις τοπικές αρχές και τους πολιτικούς παράγοντες του νομού, οι μόνοι που έδωσαν το παρών ήταν αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ, ο πρόεδρος της Ροδόπολης Νικόλαος Μπελελής, και οι επικεφαλής αντιπολιτευόμενων παρατάξεων του Δήμου Σιντικής Όλγα Φυταγκουρίδου, Ιωσήφ Παναγιωτίδης (Ενωμένη Σιντική) και Μαρία Ιωαννίδου (Λαϊκή Συσπείρωση) και ο δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Κοσμίδης (Νέοι Ορίζοντες για τη Σιντικής).

 

 

 

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι κανένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Σιντικής δεν παρέστη στη κινητοποίηση, γεγονός που σχολιάστηκε από τους κατοίκους τις περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *