Συγκινημένος τερμάτισε στα Οχυρά Ρούπελ ο μαραθωνοδρόμος Γ. Ζαχαριάδης

Με την κούραση να είναι έκδηλη, αλλά τη συγκίνηση ακόμα μεγαλύτερη, ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γεώργιος Ζαχαριάδης κατέφθασε στο τερματισμό του μαραθωνίου σήμερα το πρωί, που ήταν το μνημείο των ηρώων πεσόντων στο Ρούπελ.

 

 

Η διαδρομή των 126 χλμ από το Σκρα στο Ρούπελ διήρκησε σχεδόν 24 ώρες, με τον ίδιο να είναι περήφανος που κατάφερε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τη δόξα των Ελλήνων προγόνων μας.

 

Ο ίδιος, συγκινησιακά φορτισμένος, τόνισε ότι «η διαδρομή αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για την λευτεριά της πατρίδας μας, αλλά και στην αδερφή του που κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας έφυγε απρόσμενα από τη ζωή».

 

Καθ’ όλη την διάρκεια του μαραθωνίου, ο Δήμος Σιντικής με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ιωάννη Τορουνίδη, του προσέφερε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, νερά και τονωτικά ροφήματα συνεισφέροντας επίσης στην διαμονή και την ασφαλή του πορεία.

 

«Η συμπαράσταση στον αθλητή αποτελούσε αδιαπραγμάτευτο χρέος μας και του υποσχόμαστε πως η Σιντική θα έχει πάντα ανοιχτές τις αγκαλιές της για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει με χαρά τις δράσεις του μαραθωνοδρόμου Γιώργου Ζαχαριάδη» υποστήριξε ο Ιωάννης Τορουνίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *