Βραβευτηκε το Γυμνάσιο Ν. Πετριτσίου

Τα παιδιά του Γυμνασίου Ν.Πετριτσίου μας δείχνουν τον δρόμο της εξωστρέφειας, κατακτώντας το βραβείο “Αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών” στο πλαίσιο του 14ου Πανελλαδικού Τελικού Διαγωνισμού του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/ JA Greece, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η διάκριση ήρθε με την επιχείρηση Brush n’ fun, που παρουσίασε το Γυμνάσιο Νέου Πετριτσίου, η οποία απέσπασε θετικές κρίσεις και σχόλια. Μπράβο παιδιά, μας κάνατε περήφανους !!!

 

 

 

Ένα από τα βασικά motto που έχουμε υιοθετησεί ως ομάδα Νεανικής Επιχειρηματικότηας είναι ” Υψηλοί στόχοι – χαμηλό profil “. Η επίτευξη του στόχου επιτρέπει, μόνο για λίγο, να εγκαταλείψεις το ” χαμηλό profil “. Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανάμεσα σε 160 σχολεία από όλη τη χώρα, με “αντίπαλους” τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, έχοντας τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, και

με πλήθος θετικών σχολίων, πήραμε το βραβείο «Αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών» . Περήφανος για τα όλα τα παιδιά, και δέσμευση για τις επόμες χρονιές. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την μοναδική στιγμή. Πάμε για άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *