Χαράλαμπος Μουμτζίδης : ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ………ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΑΣ .Κυρία Κόλλια και Σταμπουλή δέστε ποιος σας έκανε ανεπιθύμητες

” Μπορεί ο δήμος Σιντικής να είχε ανακηρύξει “ανεπιθύμητους” τους βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λόγω Συμφωνίας Πρεσπών, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει … bussines με την … Βόρεια Μακεδονία.

Έτσι στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Interreg, ο δήμος θα υλοποιήσει πρόγραμμα με στόχο : “τη δημιουργία μιας κοινής τουριστικής ταυτότητας με την ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που θα βασίζεται στο υδάτινο στοιχείο και θα εξειδικεύεται σύμφωνα με την ταυτότητα της κάθε περιοχής μέσω μια καινοτόμου πλατφόρμας και μέσω δραστηριοτήτων δικτύωσης για την ανάπτυξη πακέτων προώθησης που θα αναδεικνύουν τον τουρισμό και τις τουριστικές υπηρεσίες στην διασυνοριακή περιοχή” . Δηλαδή φυλλάδια, βίντεο κλπ, δίπλα στο λογότυπο του δήμου Σιντικής θα υπάρχει επίσης η ένδειξη “Βόρεια Μακεδονία”.
Για την ιστορία σε προγενέστερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής ελήφθησαν δύο ομόφωνες αποφάσεις και συγκεκριμένα η υπ’ αριθ. 366/2017 και η υπ’ αριθ. 147/2018, με τις οποίες δε δέχεται τη χρήση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο όνομα της Π. Γ.Δ.Μ. (F.Y.R.O.M.) και δηλώνει “ανεπιθύμητους στο Δήμο Σιντικής όσους ψηφίσουν την εθνικά επιζήμια συμφωνία”
Μακεδονομάχοι από τα … Lidl. “
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *