Σιδηρόκαστρο. “Στενωπός” : Δεν έχουμε καμία ευθύνη για την διοργάνωση της αναβίωσης της μάχης των οχυρών

” Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας διευκρινίζουμε ότι στην φετινή εκδήλωση με την ονομασία ΡΟΥΠΕΛ 1941.
Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ δεν θα είμαστε συνδιοργανωτές και κυρίως δεν θα έχουμε την ευθύνη της διοργάνωσης του κεντρικού δρώμενου με θέμα ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ , σύμφωνα με τις απαιτήσεις του leader.
Επικεντρωνόμαστε στις εκδηλώσεις του 2021 με σκοπό να αξιοποιήσουμε πλήρως την χρηματοδότηση του LEADER σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος που αναλύθηκαν στην διάρκεια της ΓΣ .
Επίσημα τα μέλη της Στενωπού θα συμμετέχουν εθελοντικά μόνο με την αναβιωτική της ομάδα υπό την καθοδήγηση και εντολές των συνδιοργανωτών χωρίς καμία οικονομική εμπλοκή με την ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ .

Τέλος σεβόμενοι τις προθέσεις του διοργανωτή να διοργανώσει ομιλίες ακυρώσαμε τις φετινές ΜΕΡΕΣ ΟΧΥΡΩΝ που εδώ και χρόνια πραγματοποιούνταν αρχικά από την ΚΟΙΝΣΕΠ Αγκίστρου και στη συνέχεια σε συνεργασία με την ΣΤΕΝΩΠΟ .

Σας ευχαριστούμε για μην μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη και συνεργασία και πιστεύουμε ότι η πρώτη θέση των δύο προτάσεων μας στα αντίστοιχα μέτρα που υποβλήθηκαν αλλά και η πρώτη και δεύτερη θέση σε βαθμολογία από κάθε άλλη πρόταση που υποβλήθηκε στο leader σε όλο τον νομό , χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε υπερδέσμευση , θα βρει συμπαραστάτες στον δίκαιο αγώνα μας για την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας των Οχυρών στο Βόρειο τμήμα του Νομού Σερρών .
Ο ρόλος μας στη ΣΤΕΝΩΠΟ δεν ήταν ποτέ μόνο η ΑΝΑΒΙΩΣΗ και δε θα σταματήσουμε να σας συναρπάζουμε με τις ενέργειες μας .

Καλή σαρακοστή να έχουμε αυτές τις δύσκολες ξανά μέρες για τον τόπο μας “.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *